Menu & Search

Love it: Dior Lip Sugar Scrub

Ok, bijna tijd voor trick or treating. Too old for that shit? Suiker afgezworen? Lieve lezer, ik presenteer je een sugary treat die jou 100% zeker wél kan bekoren. En je hoeft er niet verkleed de deur voor uit. (Mag wel, natuurlijk. Hebben ze bij de parfumerie weer iets om over te praten.)


Ok, bijna tijd voor trick or treating. Too old for that shit? Suiker afgezworen? Lieve lezer, ik presenteer je een sugary treat die jou 100% zeker wél kan bekoren. En je hoeft er niet verkleed de deur voor uit. (Mag wel, natuurlijk. Hebben ze bij de parfumerie weer iets om over te praten.)

Sinds z’n release is hij niet meer weg te denken uit mijn onmiddellijke nabijheid. Ik gebruik deze stick vaker dan concealer en is naast koffie en een korte make-up sesh één van de hoogtepuntjes van mijn ochtend. Maak kennis met de Lip Sugar Scrub van Dior.

Wacht, wat …?” hoor ik je denken. “Een luxe lipscrub? Oh, Lisha, nee. Nee.” Ik weet het. Echt. Zelfs toen ik het persbericht eerder dit jaar onder ogen kreeg, dacht ik ook nog dat ik dit niet nodig had. Een beetje olijfolie + fijne witte suiker is een easy, goedkope en efficiënte oplossing voor vervelende velletjes.  Niet zo leuk als een tof vormgegeven store-bought lipscrub, maar kom. Eerlijk: tenzij er een lip scrub sample binnenkomt of ik niet kan weerstaan aan de vaak aan de kassa tentoongestelde felle potjes lip scrub, is het de hobo/DIY way voor yours truly.
En toen kwam deze tube binnen tussen een aantal Dior releases, dit voorjaar. Ik was instantly hooked, verloor de tube (vermoedelijk naast mijn clutch gestoken op restaurant) en kocht na een beetje twijfelen toch maar een nieuwe, want compleet verknocht. Zuchtje. Blut ga ik toch, dan maar met mooie roze, comfy lipjes. Prioriteiten!

Waarom hij dan wel zo geweldig is? Ah, lievekes … Het is verzorging én make-up. Het is luxe. En het is een klein beetje verslavend. Deze zachte, exfoliërende lipbalsem met suiker breng je in voorzichtig ronddraaiende bewegingen aan. Je hebt maar een heel dun laagje nodig! Wrijf je lippen over elkaar tot de suiker volledig is gesmolten en veeg niet af. De balsem zal inwerken en ondertussen een mooi roze waasje kleur geven à la de Dior Lip Glows.

Andere perks include: hij kan mee in de handtas, de roze verpakking is om bij weg te dromen (moodbooster much?), hij is gewoon zacht maar superefficiënt en uiteindelijk nog spaarzaam in gebruik.

Geen geklieder, 100% luxe, take all my moneyz.

[korra_icon icon=”tag”]
in de parfumerie
€38  (adviesprijs)

Save

Save

Save

0 Comments