Baby Jo Joliette was oorspronkelijk een beauty blog voor Belgische beauties on a budget, de gids van een anonieme, aan cosmetica verslaafde Antwerpse studente. Enkele jaren later was er de eerste job en daarmee steeds meer luxeproducten. De blog evolueert mee naargelang mijn leven verder hobbelt en blijft gewoon een digitaal dagboek van mijn beauty-gerelateerde ontdekkingen en escapades.

Baby Jo

Joliette was oorspronkelijk een beauty blog voor Belgische beauties on a budget, de gids van een anonieme, aan cosmetica verslaafde Antwerpse studente. Enkele jaren later was er de eerste job en daarmee steeds meer luxeproducten. De blog evolueert mee naargelang mijn leven verder hobbelt en blijft gewoon een digitaal dagboek van mijn beauty-gerelateerde ontdekkingen en escapades.

All the pretty Ondanks het feit dat ik na al die jaren flink wat kennis en ervaring heb verzameld - bon, dat en een toch wel lichtelijk schandalig arsenaal aan lipstick - blijf ik au fond gewoon een kritische consumente met een liefde voor beauty en de goesting om er over te schrijven. 100% persoonlijk en maar 0,1% gefilterd. (c/o de telefoontjes van de mama en de papa: Zoude da nu wel op internet zetten?!)

All the pretty

Ondanks het feit dat ik na al die jaren flink wat kennis en ervaring heb verzameld - bon, dat en een toch wel lichtelijk schandalig arsenaal aan lipstick - blijf ik au fond gewoon een kritische consumente met een liefde voor beauty en de goesting om er over te schrijven. 100% persoonlijk en maar 0,1% gefilterd. (c/o de telefoontjes van de mama en de papa: Zoude da nu wel op internet zetten?!)

De missie  Joliette is mijn blog en missie: een cool girls’ guide to beauty (in de breedste zin van het woord) en het goede leven.

De missie

Joliette is mijn blog en missie: een cool girls’ guide to beauty (in de breedste zin van het woord) en het goede leven.

op Bloglovin’

op Facebook

op Pinterest

Knack Weekend Blog Awards in beauty
1st in 2012 & 2015
2nd in 2013, 3rd in 2014

disclaimer

contact