Menu & Search

Halloween badjes met Lush

Lush bath bombs zijn altijd een dilemma: neem ik er een lekker bad mee, of laat ik ze nog even op een schaaltje liggen om er mijn kamer mee te parfumeren? Als ik er dan toch mentaal klaar voor ben om ermee te badderen en in mijn regenboogkleurige geurwater lig, heb ik echter nooit spijt van die beslissing. Speciaal voor de gezelligste tijd van het jaar komt Lush met een Halloweencollectie die dit jaar - driewerf hora! - wel heel groot is. Ik presenteer je een paar bath bombs én een poezige bubble bar.


Lush bath bombs zijn altijd een dilemma: neem ik er een lekker bad mee, of laat ik ze nog even op een schaaltje liggen om er mijn kamer mee te parfumeren? Als ik er dan toch mentaal klaar voor ben om ermee te badderen en in mijn regenboogkleurige geurwater lig, heb ik echter nooit spijt van die beslissing. Speciaal voor de gezelligste tijd van het jaar komt Lush met een Halloweencollectie die dit jaar – driewerf hora! – wel heel groot is. Ik presenteer je een paar bath bombs én een poezige bubble bar.

[korra_icon icon=”moon”]

Ghouls just wanna have fun.– Lush

[korra_icon icon=”star”]

Monsters’ Ball Bath Bomb

Misschien zou ik beter opbouwen naar de favoriet, maar fuck dat, ik ga er gewoon mee starten. :) Ik had al een oogje – badum tsss – op deze bath bomb toen ik hem nog niet eens geroken had. Want hoe schattig is hij?! Hij ruikt heerlijk zoet: beetje snoep, beetje bloemen, heel erg Lush. Wanneer ik hem in mijn bad gooi begint hij direct te fizzen. Het psychedelische roze/blauwe patroon zal uiteindelijk zorgen voor mooi, donker violetkleurig water. Qua geur is een feestje van o.a. neroli, limoen olie en olibanum.

Bewitched Bubble Bar

Ok, ok, de kat uit de oorspronkelijke Bewitched film is Lucinda, maar ik dacht direct aan Salem uit Sabrina The Teenage Witch. De 80’s kids die dit lezen voelen waarschijnlijk al de nostalgie. (Was jij ook zo’n fan van die tv show? Ik zag die zooo graag!)

Anyhow, de link tussen al dan niet hippe toverkollen en zwarte katten is snel gelegd. Deze betoverde bubble bar kan je in één keer gebruiken, maar ik heb de neiging één bar te verdelen over meerdere badjes. Ik breek of snijd een stukje af en verkruimel dat onder de kraan terwijl het bad loopt. Voor extra bubbels even de douchekop er op zetten. Voor meer kleur gewoon meer product gebruiken. Aangezien ik een grijs bad fijner vind dan een zwart – ik, snel bang?! (affirmatief) – vind ik het perfect zoals hierboven. Bewitched ruikt naar bergamot, braambes en olibanum. Heel rustgevend en lekker.

Pumpkin Bath Bomb

Ja, lieve lezer, er is nog veel werk aan m’n Jack O’ Lantern impressie. Gelukkig is er deze Pumpkin voor het betere smoelenwerk. Dat is trouwens waar deze oranjerd z’n talent ligt, want qua bath bombing brengt hij het er een beetje teleurstellend vanaf. Hij kleurt het bad mooi, vrolijk oranje en ruikt lekker naar citrus, vanille, kaneel en Jamaicaanse peper, maar … hij zinkt. (Wacht, ik zet ‘Nacht’ van Bazart even wat luider.) Noem mij veeleisend, maar ik zie mijn bath bombs graag fizzen, draaien en het water kleuren in hypnotiserende patronen. Bummer.

Ectoplasm Jelly Bomb

Next up: Ectoplasm, een verkwikkende jelly bomb met de citrusachtige geur van Litsea Cubeba (Zuid-Oost Aziatische ‘Mountain Pepper’), pompelmoes (grapefruit voor de dutchies) en mandarijn. Dit is er eentje voor wie kinderen heeft. Ik vermoed dat dappere kleintjes het supertof zouden vinden om deze paarse bath bomb het bad in een griezelige smurrie te zien laten omtoveren en een halfuurtje moerasmonster te spelen. Ik bedoel, ik wéét dat Ectoplasm z’n geltextuur dankt aan bruin zeewier en dat dat lekker is voor de huid, maar ewwww, haha! (Stiekem toch wel leuk. En viezig. En leuk. Achteraf heb ik wel een snelle douche genomen. Toch zo geen moerasmonsterambities.)

[korra_icon icon=”moon”]

Eye spy with this little eye something beginning with BOO! Lush

gelimiteerde edities / Halloween exclusives
Lush boetieks en on-line

Monster’s Ball €5,95
Bewitched €6,50
Ectoplasm €6,95
Pumpkin €5,50

Save

0 Comments