Menu & Search

Minty nails – in 2009 … én 2010 !

2009 was het jaar van de nagellak en dat wordt in 2010 niet anders. Jullie vertelden het me al : iedereen heeft plots een nagellak-tic. Anna Wintour ridderde nagellak als hét accessoire bij uitstek van de recessionista* en daar heeft ze het toch maar weer eens bij het rechte eind. Wij willen nagellak. En veel. En vooral in bizarre kleurtjes !
Mint was in 2009 dan ook het nieuwe zwart – zo zagen we het verschijnen in de MAC Sugarsweet collectie, maar ook op de catwalk paradeerden de modellen van Chanel met mintgelakte nageltjes. En tja … als MAC én Chanel het doen dan moeten wij het ook ! De ene na de andere mintgroene nagellak kwam op de markt en ook in 2010 mogen we ons aan een paar nieuwe minty flesjes verwachten. Revlon, China Glaze en Orly komen voor deze lente met bijna identieke groene lakjes.

 • 2009

MAC Peppermint Patti

Chanel Jade

Barry M Mint Green

Essie Mint Candy Apple

 • 2010

China Glaze Refresh-mint

Revlon Minted

De nieuwe Orly collectie … en wat zie ik daar in de midden ?!

Wat jij ? Helemaal enthousiast, kotsbeu of … gewoon niets voor jou?

B r o n n e n van de foto’s : All Lacquered Up & Lushious Beauty

* een recessionista is een fashionista ten tijde van crisis

12 Comments

 1. Sabine
  12 jaar ago

  In de zomer inderdaad mooi! Maar aangezien ik nogal een bleekscheet ben voorlopig even niet. XD

 2. 12 jaar ago

  Ik hou meer van ‘ natural beauty’ lichtroze, beige lakjes zijn echt mijn ding maar zo knalgroen, blauw, paars .. dat is niets voor mij. Ik vind die kleuren heel mooi, maar dan als behangpapier en niet als nagellak

  • 12 jaar ago

   Haha Maaike … ze zouden een boekje moeten publiceren met al jouw uitspraken X)

 3. Kelly
  12 jaar ago

  Echt kei mooi, maar hebben ze die ook in budget prijzen in winkels die je gewoon hier op de Meir kan kopen? Ik koop eigenlijk amper online..

  • 12 jaar ago

   Goh, ik denk het niet … Nog niet gezien in ieder geval. Maar ik hou in ieder geval mijn ogen open en zal iets laten weten als ik er spot ;)

 4. 12 jaar ago

  Ik vind het een oke kleur, maar dat komt omdat ik getint ben :D

 5. lois
  12 jaar ago

  Ik vind het geweldig :luv:

 6. Margot
  12 jaar ago

  Leuk maar niet voor mij denk ik. Ik hou van andere pastelkleurtjes.

 7. Marloes
  12 jaar ago

  Hihi, ik ben wél fan! Maar dan wel in de zomer, als ik wat minder bleek ben!

 8. 12 jaar ago

  ik ben ook niet fan :-)
  .-= – Mijn laatste post : Bright ’n Black – Gosh swatches en FOTD =-.

 9. 12 jaar ago

  Oei, dat vind ik een verschrikkelijke kleur :bloos:

 10. 12 jaar ago

  Hmm, ik hou zelf niet van de kleur en ga het ook niet kopen geloof ik :)
  .-= – Mijn laatste post : Mijn secret santa =-.