Menu & Search
Dior Lip Glow – Lilac

Dior Lip Glow – Lilac

IMG_7141

Met de lente die stilaan komt piepen maar de winterkou nog in mijn botten, zijn kleine multitaskers als deze Dior Lip Glow Color Reviver een zalige toevoeging aan mijn routine. Kleur én verzorging, hoera!

Voor wie het product nog niet kent: het is in eerste instantie een balsem. En een goede, hij maakt mijn lippen zacht en mooi vol. Daarnaast geeft hij ze een waas van kleur door te reageren op de ph-waarde van de huid en kleurt de lippen een delicaat, natuurlijk ogend roze. Een instant lip-boost, maar ook perfect om in de loop van de dag een lipstick over aan te brengen, wat ik vaak doe. Het is het soort van product waarvan ik op voorhand dacht “Meh, het is een mooi luxeproductje maar heb ik het echt nodig?”, het vervolgens volledig opgebruik en dan speel met het idee om een nieuwe te gaan halen (terwijl ik hier tig lipbalsem samples heb liggen) om de plotse leegte op te vullen.
Lilac is de laatste nieuwe tint, maar mijn favoriet blijft het oorspronkelijke Pink. Er is ook nog een zonnige variant, de Coral. Die moet ik deze zomer misschien maar eens proberen. Eerst deze opmaken. <3

+ allround luxe look & feel
+ prachtige verpakking die je graag bovenhaalt
+ werkt top: zachte lippen met een waas van kleur
+/- prijzig productje indien je go-to balm

diorlipglowlilac

*
te koop bij de parfumerie, €34

samples

Save

7 Comments

 1. 6 jaar ago

  Deze is grote liefde! Ik heb de originele nooit gebruikt, maar Lilac smeer ik met alle plezier. Mooi en functioneel, ik ben fan!

 2. 6 jaar ago

  Duur voor wat ’t is, maar pretty nonetheless!

 3. 6 jaar ago

  Ziet er ook top uit! Wat een zacht kleurtje

 4. 6 jaar ago

  Love this!!!

 5. 6 jaar ago

  vrij prijzig inderdaad maar wel erg pretty!

 6. 6 jaar ago

  Mooi maar inderdaad kinda pricey :-)