Menu & Search

Dior summer ’13: three tiptoes to a beachy look

De zomercollectie ’13 van Dior is mooi, uitgebreid en heerlijk zomers. Blauw en groen op ogen + nagels, felle tinten roze en koraal op de lippen, én tropische blush. Bird of Paradise has landed…
Dior’s summer ’13 collection is so pretty and deliciously summery: blue and green for eyes + nails, bright pinks and coral on the lips and a tropical blush. Bird of Paradise has landed

Diorskin Nude Tan Paradise duo in ‘Pink Glow’ – Dior Addict lipstick in ‘On the Beach’ – Diorshow Mono in ‘Feather’

Diorskin Nude Tan Paradise /1

Het Diorskin Nude Tan Paradise duo in Pink Glow is voor mij zonder twijfel het mooiste item uit de hele collectie. (Hey, ik ben een sucker voor mooie verpakkingen en heb een blush-obsessie.) Het roze an sich is een mooie, frisse, zomerse blush, maar gemengd vind ik de kleur al helemaal geweldig. De bronzer is moeilijker afzonderlijk te gebruiken, tenzij je handig bent met een kleine of half bepoederde kwast … Ik mix gewoon. Té mooi.
The Diorskin Nude Tan duo in Pink Glow is, for me, without a doubt the most gorgeous item of this collection. (Hey, I’m a sucker for pretty packaging with a blush addiction, you could have guessed.) The pink an sich is a nice, fresh, summery blush, but I’m in love with the colour you get when you mix all the shades. Perfection. I find that the bronzer part is a bit of a hassle, since I’m not too handy with small brushes or brushes only partly powdered up – makes picking up product and application too difficult for clumsy moi. I just mix up all the colours. Too pretty. <3

Diorshow Mono in Feather /2

Feather deed me meteen denken aan mijn zomer 2010, toen was ik helemaal hooked aan mijn ‘Shimmermoss’ uit de M.A.C. To The Beach collectie. Op mijn bewegend ooglid, als liner, op mijn onderste wimperrand … loved it! Feather is een nieuwe, iets meer smokey en meer luxe versie van toen, en ga ik op dezelfde manieren dragen. Perfect om een look aan zomerse, lichtjes zwoele pop of color te geven of om all the way te gaan met een blauwe smoked out avondlook.
Feather instantly took me back to summer 2010, when I was totally hooked on ‘Shimmermoss’ from the M.A.C. To the Beach collection. I wore that blue on my whole lid, as a liner on the bottom lashes, … loved it! Feather is a rather warmer, more smokey & more luxurious version of what I wore back then. Perfect to give a shot of colour to a summery, sultry look or to go all the way with a glam smokey blue evening look.

Dior Addict in On the Beach /3

De Dior Addict lipsticks en ik go wayyy back … Ik ben al niet meer aan het tellen hoeveel tubes Beige Perfection ik ondertussen opgebruikt heb, maar ik denk dat je ze nog nét op 1 hand kan tellen. *kuch* A girl needs variation, though, dus een nieuwe kleur is altijd welkom. Maak daar een beachy peach van en we hebben onszelf een heel nieuwe favoriet du moment. Loving On the Beach. Semi-transparante kleur met high gloss? Danku, Dior!
The Dior Addict lipsticks and I go wayyy back … I lost track of how many tubes of Beige Perfection I’ve used up, but I think you might still be able to count them on one hand. You might. But a girl needs variation, so a new colour is always kind of YEY. Make that a beachy peach and we’ve got ourselves a new favorite du moment. Absolutely loving On the Beach. Semi-transparant plus high gloss? Thank you, Dior!  

verkrijgbaar available in Belgium
sinds 17 april limited edition @ de parfumerie en Galleria Inno

prijzen prices
Diorshow Mono – €31,88
Dior Addict Lipstick – €34,76
Diorskin Nude Tan Summer Blush Paradise Duo – €60,27

En voor nog een extra beetje feelgood: de campagnefoto’s. The pretty! <3
For a little bit of extra feelgood: the campagne pictures. So pretty! <3 

32 Comments

 1. 9 jaar ago

  Ik ben vorige week naar een DIor dag geweest en heb mij ook helemaal kunnen verdiepen in de nieuwe DIor collectie! Lees alles over de dag (en buit) op http://www.beautyqueenjuju.blogspot.be

 2. nawi
  9 jaar ago

  prachtige collectie ik heb ook on the beach gekocht maar die is echt lichter meer coral?

 3. 9 jaar ago

  Wat een supermooie producten allemaal zeg!

 4. Pitchoune77
  9 jaar ago

  Hello,
  De mooiste collectie van de zomer! Make-up Dior gisteren met deze nieuwe collectie, veel dingen gekocht (duo blush 001 pink paradise, eyeshadows blue lagoon, lip pen copacabana, kit vernis bahia en samba :o)))
  Sorry voor mijn nederlands ;o)

  • 9 jaar ago

   Jouw Nederlands is fiiine! ;) En WOW! Haul! :D

 5. 9 jaar ago

  wow! Die lippenstift ! En die blush!

 6. 9 jaar ago

  er zitten echt supermooie productjes tussen!

 7. 9 jaar ago

  Oh gosh so pretty!

 8. 9 jaar ago

  Dat blush/bronzer duo staat bovenaan mijn wislist! Looks soo pretty!

 9. 9 jaar ago

  Wow alles is zo mooi :D x

 10. 9 jaar ago

  Pretty <3 heb de Blush/Bronzer duo in mijn handen gehad maar weer terug gelegd. Misschien toch maar weer terug rennen. Misschien leuk om een FOTD te laten zien?

 11. 9 jaar ago

  Oh dat Dior poeder moét ik gewoon hebben !

 12. 9 jaar ago

  Ik kwijl oh my good! Wat geweldig! :D

 13. 9 jaar ago

  Waaaauw! Wat een prachtige producten, mooie foto’s heb je gemaakt!
  Ik vind de €34,76
  Diorskin Nude Tan Summer Blush Paradise Duo echt prachtig.

 14. Jolien
  9 jaar ago

  Die blush ziet er zoooo mooi uit. Wantwantwant! Ik heb trouwens de gewone Dior Nude BB creme en die is heerlijk, dus ik ben benieuwd naar die Nude Tan BB Creme. Al de liefde voor Dior make-up <3

 15. 9 jaar ago

  Jummy foto’s weer! En oeh, die blush vind ik echt heel mooi. En de lipstick spreekt me eigenlijk ook wel aan, hij lijkt me een stuk veiliger dan een hele dekkende lipstick haha. Mooie producten!

 16. 9 jaar ago

  Ik val wel in herhaling als ik zeg ‘Ik wil die blush’ maar het kan mij echt niet schelen!

 17. 9 jaar ago

  De blush/bronzer staat hóóg op de wishlist!

 18. 9 jaar ago

  Oh lord, it’s so pretty, all of it!! <3

 19. 9 jaar ago

  OMG, ik hou van pauwen en hun prachtige veren, mooie campagnefoto’s. Die blush/bronzer is echt wel prachtig.

 20. 9 jaar ago

  kwijl kwijl kwijl

 21. 9 jaar ago

  Die blush… ik smelt echt helemaal weg!

 22. 9 jaar ago

  Dure beach look, hoor ;-) Maar wel schitterende producten!

 23. 9 jaar ago

  ik ben smoor op deze collectie :)

 24. 9 jaar ago

  Het blush duo is toch gewoon té gorgeous voor woorden. Zoiets wil je alleen al om de hele dag naar te staren …

 25. Margot
  9 jaar ago

  OMG, pauwenkleurtjes <3

 26. 9 jaar ago

  Prachtige producten!

 27. 9 jaar ago

  Het blushduo… Prachtig! ♥

 28. Chiara
  9 jaar ago

  Té … mooi … Kwijl :L

 29. 9 jaar ago

  Waaah, die blush! Zo mooi!

 30. 9 jaar ago

  Nude tan paradise is wel echt regelrechte eyecandy! En net dan zit ik hier met mijn no buy, ah dilemma’s..