Menu & Search
Obsessie du jour: Chanel Le Vernis n°715 Deepness

Obsessie du jour: Chanel Le Vernis n°715 Deepness

Een bijna-zwarte Chanel nagellak met een poëtische naam? Yes please!


Is er een zaligere manier om een no-/low-buy te breken dan met een coup-de-foudre splurge? I think the fuck not. Ik heb een zwak voor diepdonkergroene nagellak én een speciaal plekje in mijn hart (en een mooie acryl doos in mijn bureau) voor Chanel, dus kijk.

Deepness is een prachtig diep, diep groen – bijna zwart gewoon – uit de eindejaarscollectie van Chanel, ‘Les Ornements‘. Zachter dan zwart, mooi bij mijn neutrale huidkleur. De rest van de collectie is heel rood (hey, hadden we iets anders verwacht met Lucia Pica aan het roer) en goud. Beleefd geeuwtje mijnentwege, al is het maar om mezelf ervan te overtuigen dat ik de highlighter uit de collectie (in alle eerlijkheid: to die for) niet wil*.

De formule is top: lakt goed, dekt bij mij in twee lagen en blijft de hele week (!!!) zitten. Ik kan deze lakken op zaterdag en dragen tot zaterdag. Ondertussen makkelijk bij te werken met niet al te opvallend kleurverschil.

Euro’s well spent, denk ik dan. Quality splurge. 👌🏻

*In de collectie zit ook Rouge Noble, een Rouge Allure Luminous Intense lipstick die zo hoog op m’n wishlist stond dat hij er de titel bijna afduwde … op basis van de swatch op de website. Alle real-life swatches en het internet geven aan dat het een veel roder bordeaux is dan de bruine plum kleur waar ik initieel verliefd op werd. In werkelijkheid is het dus een kleur die ik al minstens 10 x heb.

0 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.