Menu & Search

La vie en rose met Longchamp lederwaren

Ik heb een Longchamp tic. Het is de schuld van mijn moeder, zij is ermee begonnen. Op een mooie dag – de vogeltjes floten liefdesliedjes in de lentegroene bomen en lammetjes dartelden vrolijk door de wei (ok, dat laatste heb ik gelogen) –  besloot mama Joliette dat ze nood had aan een nieuw make-up zakje voor in haar handtas. Eigenlijk liefst drie, in verschillende formaten maar wel in dezelfde kleur want het zou maar eens niet bij elkaar passen! Dus ze trok naar de Longchamp counter in de Inno en kocht er haar een paar. Later ging ze terug voor een kaartenhouder en nu – vele bezoekjes later – is haar handtas mooi georganiseerd door de tig oranje lederen tasjes die er in zitten. Haar liefde voor de Longchamp lederwaren is aanstekelijk en niet lang na dat eerste bezoekje van haar had ook Yours Truly de lemmings. Dus … tja … ik heb er ook maar een paar gekocht. Ha! En je had het vast al geraden: ik wil meer, meer, meer!

Ik heb: een sleutelhanger, een kaartenhouder en een pennenzakje
waar ik vooral ook mascara en lipgloss in stop …
De voering is ook heerlijk roze. Love it!

Nu hoor ik je al komen: “En wat kost dat?!” Ach ik ben een luxepoes dus heb wel wat extra’s over voor deze fijne dingen. Maar het kost echt geen stukken van mensen. Ik heb alvast nog een paar van die tasjes nodig. Zo zoek ik iets waar m’n iPhone in past, heb ik een groter make-up tasje nodig én een tasje voor maandelijkse youknowwhats. Allemaal in hetzelfde roze natuurlijk. Wat dat is gewoon leuk. (Ik open mijn handtas en zie het leven gewoon letterlijk rooskleurig in – bespaart dan weer de kosten van een psycholoog, nietwaar?)
En voor je zegt “Nodig, nodig, … Je wil gewoon nog wat tasjes – ’t is lust, I tell ya!” Lieverd, ik heb echt meer structuur nodig in mijn handtas. Gisteren was ik nog tien minuten lang op zoek naar een lipstick. Tien effin minuten! Nee dan heb ik liever alles netjes in kleine tasjes. Zoveel handiger!

Heb jij een tasjestic?

33 Comments

 1. 11 jaar ago

  Weet je nog andere verkoopplaatsen?
  Geen Inno hier in de buurt helaas :K

 2. Chirufus
  11 jaar ago

  Bij mij heeft ook alles zijn vast plaats en passende zakje in mijn handtas anders word ik gek ;) Ik heb zo een (kleine ;) ) tic met NATHAN en heb ook verschillende van het Spaanse merk TOUS.

 3. 11 jaar ago

  Normaal ben ik niet zo voor felroze, maar dit heeft gewoon écht iets :)

 4. 11 jaar ago

  Hmmm, nu je het zegt, ik sta ook het grootste deel van m’n tijd panisch in m’n tas te graaien, denkend dat ik m’n sleutels/gsm kwijt ben, terwijl ze er wel degelijk inzitten, maar zo damn’it onvindbaar zijn

 5. 11 jaar ago

  Mooi zeg! Ik kan ook wel zo’n kaartenhouder gebruiken, heb er teveel voor in mijn porto! En een make-up tasje is ook noodzaak, ik heb me laatst ook suf gezocht naar mijn lipbalm haha! Maar roze is niet zo mijn ding, zijn ze er ook in andere kleuren?

  • 11 jaar ago

   Alle kleuren van de regenboog. Ook donkerblauw. :)
   Het oranje dat mijn moeder heeft vind ik ook wel leuk. Zou mijn eerste keuze geweest zijn, maar leek me niet handig om dezelfde kleur te hebben. Kwestie van per ongeluk dingen omwisselen e.d. …

 6. 11 jaar ago

  Leuk geschreven :)
  En het zien er superhandige tasjes uit! Ik heb er ook een paar in mijn sacochen zitten, maar het zijn geen Longchamps :)

 7. 11 jaar ago

  like it!

 8. 11 jaar ago

  verdorie Lisha! Dat is gevaarlijk zoiets posten!! ;)

 9. 11 jaar ago

  Ik wil een BIB, dan heb je ook alles georganiseerd :)

  • 11 jaar ago

   Lijkt me ook wel handig, ja. Ik gebruik nu alleen maar mijn Speedy dus moet ik niet liggen overhevelen …

 10. 11 jaar ago

  Mooi! Wat leuk dat ze roze zijn :D

 11. 11 jaar ago

  Alleen al om de kleur zijn dit musthaves :P

 12. 11 jaar ago

  Ik heb overal make-up tasjes, in schooltassen handtassen logeertassen noem het maar op!

 13. 11 jaar ago

  Mooi! Maar wat kost het nou serieus?

 14. Nele
  11 jaar ago

  Oeeehhhh me wants! Je bent al even aanstekelijk als mama Joliette :)

 15. Cindy
  11 jaar ago

  Die kaartenhouder en pennentasje zijn wel handig !

 16. 11 jaar ago

  Bij mij moet ook alles netjes opgeborgen zitten in tasjes!

 17. 11 jaar ago

  Super! :) Mijn tas is meestal ook een serieuze rommelboel dus dit zou wel een leuk organisatiesysteem zijn ^^

 18. 11 jaar ago

  oh pretty!!!

 19. 11 jaar ago

  Die kleur is echt prachtig! :love:

 20. Kelly
  11 jaar ago

  Wauw, very nice Lisha!
  Vooral de kleur :)
  Ik heb ook zekerrrr een tasjestic haha!

 21. 11 jaar ago

  Oh, super! Ik was gisteren nog aan het denken waar ik een leuk make-uptasje zou kunnen vinden voor in mijn handtas. Zo een roze exemplaar zal netjes in mijn handtas staan :D

 22. 11 jaar ago

  ik vind het er echt heel leuk uit zien, maar k ben toch wel benieuwd wat het echt kost! :P

 23. 11 jaar ago

  Ah wat leuk :D

 24. 11 jaar ago

  Ik ben geobsedeerd door de louis vuitton speedy! ik wil hem al vier jaar! En het ergste is! Het geld staat op mijn bankrekening! ik kan nu echt naar daar lopen en hem gaan halen! Maar ik moet sparen om alleen te gaan wonen:(

  • 11 jaar ago

   Same shizzle hier. De speedy vind ik de mooiste tas ever, en the money is er, maar ik moet ook sparen. :(

   • 11 jaar ago

    erg hé! soms voel ik mijn bankkaart roepen als ik die tas zie!

  • 11 jaar ago

   Ik heb een Speedy 35 monogram – absoluut een investering waar ik lang over heb moeten nadenken. Normaal gezien koop ik elke maand wel een cheapo handtas, maar sinds ik in augustus m’n LV kocht heb ik er geen meer aangeshaft. Ik haal het geld er dus wel uit …
   Maar ik kan me 100% voorstellen dat andere dingen prioriteir zijn – ik wil binnenkort ook op mezelf en probeer te sparen. Die Vuitton heb ik echt op het (voor mij) exact juiste moment gekocht, financiëel dan.

 25. Veroniek
  11 jaar ago

  Prachtig! Als ik een grote tas gebruik is het bij mij ook in no time een rommeltje, dit is dan wel een heel mooie oplossing!

 26. 11 jaar ago

  Inderdaad… het hoesje voor de iPhone mist nog :yes: