NOTD: Chanel 580 Celebrity

NOTD: Chanel 580 Celebrity

Ik hou van kleur. Liefst fel, secundair en met een bijzondere textuur tot neon punch. In mijn interieur (mijn bureau is zwart-wit met pops van roze, neon groengeel en Klein blauw), mijn kleerkast (je weet van mijn roze it-bag obsessie en kleurrijke sneaker collectie) en natuurlijk ook mijn make-up (een felle glitterliner of lip = LIFE!). Nu ik herstellende ben van een zware fysieke/mentale/emotionele crash – voilà, the word is out, het verhaal is echter genuanceerder en vooral medischer dan ik nu wil uitleggen maar long story short: dankzij medicatie krijgen alle tricks & therapie van de wereld eindelijk effect, whoop! – wil ik nog meer kracht  toeschrijven aan kleur en dan ook rijkelijker gaan gebruiken in alle aspecten van mijn leven. Mijn zus gaf mij bijvoorbeeld haar kleurlamp die nu een inspirerend licht schijnt en mij (en mijn planten, die het blijkbaar ook zeer waarderen) van een vrolijk lichtbad voorziet. <3

“Women think of all colors except the absence of color. I have said that black has it all.
White too. Their beauty is absolute. It is the perfect harmony.”

Gabriëlle Chanel

Toch is gaat deze blogpost over zwart. Mijn go-to kleur. Het is de combinatie van zwart en wit die mijn pops of color ondersteunt in hun maximaal effect. Ik draag dan ook maar al te graag een zwarte mani die de perfecte match is voor mij frambooskleurige Pashli, babyblauw-en-neon-groene Nikes en feloranje lippen. Zwart werkt altijd.

In hun eindejaarscollectie van 2017 lanceert Chanel een nieuw zwart in navolging van mijn jarenlange favoriet 219 Black Satin. Maak kennis met 580 Celebrity. Lakt makkelijk, dekt in twee lagen en droogt vrij snel. Blijft veel beter zitten dan Black Satin indertijd. Must have basic.

*iPhone foto


bij de parfumerie – €25

 

Save

8 Comments

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close