Menu & Search

Gerard Darel & Marilyn Monroe

Het is vandaag 48 jaar geleden dat Marilyn Monroe op een tot nu toe onzekere wijze (was het nu zelfmoord, waren de Kennedy’s involved? ) kwam te overlijden. Maar haar stijl & glamour zijn nog very much alive & kicking. Een hele hoop beroemdheden – Madonna, Naomi Watts, Gwen Stefani, … – en ook de gewone stervelingen, laten zich inspireren door stijl-icoon Marilyn.

Gerard Darel’s nieuwe collectie voor herfst/winter 2010 bevat een exacte replica van een pull in Ierse wol die de diva droeg in de film Let’s Make Love uit 1960 (zie bovenste foto). Behoorlijk glam voor een grijze kabeltrui, quoi.

Amerikaanse actrice Robin Wright met de trui.

Het merk kocht deze trui in 1999 p een Christie’s veiling. In 1996 kochten ze ook al de befaamde Jackie Kennedy ketting. Jackie O’ – president Kennedy’s significant other – is nog zo’n stijlicoon om duimen en vingers bij af te likken. Ennuh … spot ik daar een verband met Marilyn? CSI-mode: on!

10 Comments

 1. 12 jaar ago

  @elien @alma : Vind ik stiekem ook. Marilyn is gewoon hella hot. Sommige dingen zien er simpelweg beter uit op een bootylicious figuur.

 2. Alma
  12 jaar ago

  Ik vind de trui inderdaad mooier bij Marilyn dan bij het model. Maar verder is het niet een super speciale trui voor zover ik zie..

 3. nathalie
  12 jaar ago

  Ik vind er niet zoveel bijzonder aan. Ziet er wel lekker warm en comfortabel uit. But that’s it.

 4. 12 jaar ago

  Ja, Marilyn staat er veel beter mee… het ziet er wel een knusse trui uit :cute: .

 5. 12 jaar ago

  Ik vind de trui bij Marilyn wel mooi staan, maar bij het andere model eigenlijk helemaal niet!

 6. Roxanne
  12 jaar ago

  :luv:

 7. 12 jaar ago

  wel leuk! De trui is ook wel mooi al zou ik hem niet direct kopen denk ik.

 8. 12 jaar ago

  Haha goed bedacht! Wel een mooie trui :yes:

 9. 12 jaar ago

  CSI Mode aan indeed!