Menu & Search

‘La Roue De La Fortune’ van D&G

tarot

D&G kwamen vorige week met de Belgische release van de Anthology reeks : vijf parfums die geinspireerd zijn door tarot-kaarten. Het is een gimmick als een ander natuurlijk , maar het zorgt wel voor leuke en originele namen. Mijn moeder en ik gingen samen shoppen en hebben ook deze nieuwe geurtjes uitgetest. Na een poosje aan kartonnen strookjes snuffelen had ik mijn favoriet van de reeks gevonden : La Roue De La Fortune.

unisex

Het is een unisex parfum , dus voor zowel mannen als vrouwen. Hij heeft topnoten van roze peper , ananas en hartnoten van tuberoos , gardenia en jasmijn. De basisnoten bestaan uit een aantal houttonen en patchoeli. Allemaal erg vrouwelijk , dus. De mannelijke toon komt van de benzoë en is niet al te overheersend. Persoonlijk vind ik deze geur iets te zoet om een typische mannengeur te zijn , en iets te scherp om een typische vrouwengeur te zijn. Maar ik hou niet van typisch , en ben helemaal verliefd op dit parfum !

symbool

De kaart staat voor geluk en verandering (yes we can!) en meestal compleet vanuit het nergens. Klinkt goed ! De reclamecampagne die met de release gepaart gaat duikelt een aantal oudere modellen op. Voor deze geur modelleren Fernando Fernandes en Eva Herzigova voor de lens van Mario Testino.

22.024 Comments