Menu & Search

Burberry nails spring 2015

De lente/zomer collectie van Burberry beauty is rechtstreeks geïnspireerd op de catwalk en hoe vaker ik naar die beelden kijk, hoe verliefder ik word op de nagellakjes die mij initieel niet bijster enthousiast kregen. Dat of de fantastische formule…

De heerlijke ‘The Birds and the Bees‘ collectie weet elegant nude en vrolijk fel te combineren. De retro bijna-hippie vibe werkt als major moodbooster en kwam al eerder aan bod in mijn blogpost over het ‘Come Rain or Shine‘ runway palette, maar steekt opnieuw de kop op nu ik het wil hebben over de nagellakjes uit de collectie. LOVE it. De lak brengt aan als een droom: egaal, perfect qua dikte en het zijn stuk voor stuk one-coat wonders. Zo draag ik in de swatches hieronder maar één laag.
Bright Coral Red‘ is mijn favoriet en meteen ook het meest draagbaar, al moeten het minder orthodoxe ‘Aqua Green‘ en ‘Stone Blue‘ niet onderdoen. Ze waren zalig op de runway, en ik kijk er naar uit ze te vertalen naar mijn eigen zomerse looks… Perfect bij mijn bretoens kanten midi jurk, toch?

P.S. Nu we het over outfits hebben. Hoe perfect is deze clutch? De kleuren, het stoere leder, de arty queen bee print … schreeuwt mijn naam.

13 Comments

 1. 7 jaar ago

  Wat maak je toch mooie foto’s! Vind de eerste twee kleurtjes erg leuk voor de lente/zomer <3

 2. Rood staat jou het beste, vind ik! Gaat ook bij meer hé.

 3. 7 jaar ago

  Ik vind dat heel leuke verpakkingen.De flesjes lijken mij wel niet heel groot

 4. 7 jaar ago

  Het zien er mooie lakjes uit, al krijg je precies niet heel veel product in zo’n flesje!

  • 7 jaar ago

   De dop (die er af gaat zoals bij Chanel en Dior) zit voor een heel groot deel over het flesje dat 8ml liter bevat. Inderdaad minder dan Chanel (13ml) en OPI (15ml) maar wel meer dan te spotten valt op de foto.

 5. 7 jaar ago

  Leuke kleurtjes! Fel maar toch classy.

 6. 7 jaar ago

  Wauw! Net als het palette zijn ook de nagellakjes super mooi!

 7. 7 jaar ago

  Ik vind die turquoise erg mooi en inderdaad, die clutch is leuk!

  • 7 jaar ago

   Ben mijzelf echt redenen aan het bedenken waarom ik die niet nodig heb. (Ik ben toevallig écht een nieuwe, goede clutch nodig… Ai ai ai!)

 8. 7 jaar ago

  Oh, de eerste 2 lakjes zijn heel mooi!

 9. 7 jaar ago

  Oh wat zijn ze mooi! En erg leuke verpakking ook

 10. Ik hou van turqouise en vind die nagellak dan ook echt prachtig!

 11. 7 jaar ago

  Ze zien er allemaal heel mooi uit!