Menu & Search
Moodboard – juli ’15

Moodboard – juli ’15

moodboardjuly1

De tropische temperaturen en omstandigheden van de afgelopen tijd resulteren tot mijn grote frustratie in een overvolle inbox en een matchy info-infested hoofd. In plaats van het uurtje dat ik heb te verprutsen (sorry) aan het uitpluizen van die persberichten en releases opteerde ik voor een kleine semi-meditatieve oefening: moodboarding. Yez. Het idee is om uit mijn hoofd te halen wat er in zit van inspiratie, fascinaties en waar ik rond wil werken. Onder het motto van gedeelde inspiratie gaat nooit verloren. Ik presenteer u heden met graagte een aantal van mijn hersen(s)pinsels*.

palmbomen, tropische zonsondergangen, de oceaan

aankomende Jo Mallone release: Mimosa & Cardemom, twee fantastische geuren in één flacon … beyond benieuwd

blush! contrasterende, onnatuurlijke, neon-pastel kleuren en steeds hogere applicatie, inspiratie recht uit Japan

ananas als vaas voor wilde bloemen

boho make-up: dit gouden streepje op de onderlip #obsessed

reizen, zwembaden, etnische architectuur

“find your wild”

*Meeste van de afbeeldingen via mijn pinterest.

Save

Save

5 Comments

 1. 7 jaar ago

  Moodboards zin één van de meest inspirerende dingen. Is super interessant om naar moodboards te kijken!

  • 7 jaar ago

   Vind ik ook altijd. :) Leuk dat jij het leuk vindt, haha!

 2. 7 jaar ago

  Heel toffe post :)

 3. 7 jaar ago

  Oooh die nieuwe Ja Malone geur klinkt interessant.