Zara trf collectie

Zara trf collectie

Ik shop erg graag bij Zara maar meestal niet bij de trf afdeling wegens een tikje te puberaal voor mij (sorry, meisjes!). Toen ik deze foto’s bekeek kreeg ik echter meteen zin om er te gaan shoppen! Ik vind het zo’n leuke collectie – een beetje Alice meets Lolita meets Coco Chanel! Helemaal mijn ding … Ik hoop alleen dat de jurkjes, rokjes en shortjes een beetje langer komen bij mij dan bij het model. Kwestie van niet met m’n billen bloot te staan als ik me moet bukken. :uh:

Er zijn nog meer outfits – bekijk ze allemaal op Girlscene!

Welke outfit vind jij de leukste ?

b r o n : Girlscene

6 Comments

 • 8 jaar ago

  Spontaan ben ik blij dat wij een zara mogen verwelkomen in mijn stadje. Dat ziet er super leuk uit !

 • 8 jaar ago

  Leuk leuk leuk!!!! Ik ben er zaterdag nog geweest maar heb blijkbaar niet goed genoeg gekeken. Of de collecties hingen er nog niet, kan natuurlijk ook! Dat jasje van die rechts boven is ook super leuk!

 • Sabine
  8 jaar ago

  AAAAH dat bloemenjurkje onderaan! Die móet ik hebben! :yey: :luv:

 • 8 jaar ago

  De outfit met het rokje en de grijze pull/shirt! Ik hou van poedertinten en pastel!

 • 8 jaar ago

  Ik ben gek op de Zara, maar alleen het bloemenjurkje wat ik hier zie zou ik misschien overwegen om aan te schaffen, de rest is maar muah muah :P
  .-= – Mijn laatste post : Kounava (part 1) =-.

 • 8 jaar ago

  Hmm, ik het het niet helemaal (a) Het bloemenjurkje op het 5e plaatje vind ik nog wel leuk :D

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close