Menu & Search

Zalando beauty bestelling

Iedereen kent Zalando.be ondertussen wel als webshop met een gigantisch aanbod aan schoenen. En a girl loves shoes! Van dit cliché ben ik een zoveelste bevestiging. Maar dit meisje houdt ook van cosmetica – wisten jullie vast nog niet! *wink wink* – en het was tot nu toe eigenlijk wel een goed bewaard geheim dat Zalando een mooi aanbod aan beauty products herbergt. Check mijn bestelling …

REN Moroccan Rose Otto Bath Oil

Deze bad-olie van high-end bio skincare merk REN leerde ik kennen tijdens een tripje Londen vorig jaar. Ik kreeg een luxestaal mee naar huis alwaar ik het goddelijk ruikende goedje in mijn bad plensde en heerlijk genoot van de relaxerende en harmoniserende Oosterse rozengeur. Sindsdien ben ik hooked. Het is wel een special treat, want this oil ain’t cheap: €38,50 voor 110ml. (Gewoon denken: therapie is duurder en ik durf te wedden dat deze olie effectiever is, jawel.)

Butter London Stiletto Stick hydrating heel balm

Stiletto’s, daar heb ik er wel een paar van. Helaas ben ik ook eigenaar van een paar hielen die de neiging hebben in de loop van de dag droger en droger te worden tot ze er niet meer zo charming uitzien. Mijn quick fix is een beetje lipbalsem/vaseline smeren. Toen ik deze Stiletto Stick van Butter London spotte dacht ik de oplossing gevonden te hebben. En ja hoor, het werkt super … De stick is alleen GROOT! En zwaar ook. Dus niet iets dat ik snel in een clutch stop om uit te gaan. In de handtas kan misschien nog nét, maar ik geef er de voorkeur aan hem ’s ochtends en ’s avonds te gebruiken. Ruikt naar meiklokjes. €31

Tokyomilk Lip Elixir in Dark

Ik had vroeger een lipbalsemcollectie waarvoor ik haast inkomtickets kon vragen om ze te bezichtigen, maar sinds de verhuis hou ik het bij mijn Eos lipbalm en Rosebud Salve. Eén potje geparfumeerde vaseline kon dus geen kwaad en ik stopte deze van Tokyomilk in mijn digitale winkelmandje. Met een geur én smaak van donkere rum + marashino kers + cacao + jasmijn is hij zijn naam ‘Dark‘ waardig. Boudoir materiaal, quoi. Het tinnetje is prachtig doch niet handig: de dop komt er zo af, dus het heeft niets te zoeken in handtas & clutch. Hij kreeg een permanente plaats op mijn bureau voor mijn dagelijkse lip-balming needs. €7

Ik bestelde op zondag 5 augustus – gotta love late night on-line shopping op zondag, right? – en kreeg mijn Zalando doos woensdag 8 augustus thuis geleverd. Geen overnight shipping, maar heb er nu niet bepaald lang op moeten wachten. Alles zat veilig verpakt in afgesloten plastiek zakjes en de doos werd mij door een glimlachende koerier overhandigd. #like

 voor Zalando.be

11 Comments

 1. 10 jaar ago

  Stilettostick, die naam alleen al

 2. 10 jaar ago

  Hmm lijken me heerlijke producten!

 3. Babette
  10 jaar ago

  Die badolie… Krijg ik al meteen zin in, verwenmomentje mmm. In de zomer heb ik ook last van droge hielen, maar momenteel probeer ik de private spa foot repair balm van jean d’arcel, lekker frisse geur ook.

 4. 10 jaar ago

  Alle geurtjes klinken echt heerlijk! En wat een liefe verpakkingen!

 5. 10 jaar ago

  de olie klinkt goed :)

 6. 10 jaar ago

  Ik ken Tokyomilk niet, maar wat een mooi doosje zeg :-) Ik ben trouwens ook fan van Zalando. Heb al vaak kleding besteld. Tot nu toe nog geen cosmetica, maar daar zal nog wel verandering in komen.

 7. 10 jaar ago

  Die Tokyomilk lipbalm lijkt me fijn :love:

 8. 10 jaar ago

  Stiletto stick? Klinkt best handig! Niet meteen om overal mee naartoe te zeulen, maar dan smeer ik het thuis wel al op.

 9. 10 jaar ago

  Lijken mij hele moie producten!

 10. 10 jaar ago

  De badolie klinkt heerlijk ! Jammer dat de stiletto balm een beetje teveel weegt, kben er toch benieuwd naar geworden.