Menu & Search
Yves Rocher Glossy Lip Pen (review & swatches)

Yves Rocher Glossy Lip Pen (review & swatches)

Wat zou je zeggen van een beetje kleur vandaag? Good vibes? Zeg hallo aan de Glossy Lip Pen (of Radiant Lip Color, beide namen zijn in roulatie) van Yves Rocher, één van mijn favoriete producten die ik al veel te lang verzwijg voor jullie, lalala … (ALLES VOOR MIJ, danku!)

[striped]review[/striped]

In het begin stoorde de punt mij, het hield mij tegen om de pennen snel aan te brengen – zonder spiegel, want #staywild en al – en kregen mijn kleurtjes veel meer liefde eens de stick wat afgerond was (nog beter: ondertussen heb ik de mijne vakkundig afgeplat zoals mijn Chanel Rouge Coco Shine’s – P.S. de finish en feel doet mij daaraan denken, shhht). De Glossy Lip Pens geven meer kleur af dan ik initieel verwachtte. De kleur blijft ook langer zitten dan ik ingecalculeerd had gezien de glossy finish, het pigment tint de lippen.

Ik weet niet wat de belangrijkste reden is voor mijn liefde, maar het moet een welafgemeten cocktail zijn van één van de volgende eigenschappen: de leuke, vrolijke verpakking van deze lipsticks waaraan je direct kan zien welke kleur je voor je hebt. De mooie, glossy finish die je lippen optisch extra vol en juicy maken – om te zoenen! of om fruitsap mee te drinken met een rietje, met een oversized zonnebril op je neus – zonder te plakken als een typische gloss. De voedende karité- en mangoboter die de lippen ook effectief voller en zachter en mooier maken, zelfs wanneer de lipstick van de lippen verdwenen is. De vrolijke, draagbare waterijsjeskleuren die deze zomer echt heel vaak mijn lippen kleurden met hun sorbet finish en lekkere geur/smaak… Dus eh, ja: dikke like.

[striped]swatches[/striped]

Rouge Aquarelle – Rouge Flamboyant – Rouge Bordeaux – Pourpre Lumineux – Rose Somptueux –  Mauve Tendre

[striped]kort[/striped]

[icon]brook-icon-grin[/icon] poppy, semi-transparante kleuren
[icon]brook-icon-grin2[/icon] non-sticky glossy finish
[icon]brook-icon-grin[/icon] hydrateert de lippen
[icon]brook-icon-grin2[/icon] kleur houdt langer dan verwacht

[icon]brook-icon-smiley2[/icon] aangename geur & smaak
[icon]brook-icon-smiley[/icon] duidelijke, handige twist-up verpakking
[icon]brook-icon-smiley2[/icon] niet duur
[icon]brook-icon-neutral[/icon] geen fan van de punt (plat: yes!)


[icon]brook-icon-tag3[/icon]
verkoopinfo
€13,90 bij Yves Rocher

Save

Save

Save

Save

Save

Save

4 Comments

 1. 5 jaar ago

  De swatches zien er goed uit!

 2. 5 jaar ago

  @ Joni: Yay! :)

  @ Liv1982: Mah zo schattig. Zeg, als jij nog dupe tips hebt? (Ik haal mijn Wunderlist al boven, lol.)

 3. 5 jaar ago

  Heb er ook enkele van deze! Love them! Hier ook Yves Rocher met de paplepel ingegeven door de mama. Yves Rocher is volgens mij al jaren zwaar onderschat door beauty lovers. Hun producten behoren echt wel tot de betere (dupes), in my humble opinion!

 4. Joni
  5 jaar ago

  Ziet er zo leuk uit!