Menu & Search

yes yes yes: NARS bij Parfuma!

HET IS ER! NARS is eindelijk nedergestreken en wel in de Antwerpse beauty hotspot Parfuma!


Can I get a WHOOP-WHOOP! 💃🏻 ?! Antwerpen heeft heel wat beauty-adressen in de aanbieding (heb je al gelezen over de Lancôme pop-up?) maar er is juist een heel belangrijk argument bijgekomen om zéker een bezoekje te brengen aan Parfuma op de Eiermarkt.

Ik verklapte het eigenlijk al (lalala…) maar nu is het ook effectief zo ver: NARS is er neergestreken!

Je kan vanaf nu langsgaan bij Parfuma voor persoonlijk advies, swatches en try-ons van het high-end it-merk. Handig voor wie eindelijk die foundation en/of concealer wil bestellen, maar niet zeker is van de kleur. Voor wie een felle oogschaduw overweegt maar niet goed weet hoe die aan te brengen. Of gewoon nog steeds een real-life winkelervaring verkiest boven webshoppen. (I know I do. Sorry, eenentwintigste eeuw!)

NARS volgt andere mooie, exclusieve merken als Tom Ford Beauty, Giorgio Armani, Bobbi Brown en La Mer. Je scoort bij Parfuma ook Origins, Byredo, Jo Malone, Christophe Robin, Comfort Zone en het recent door de immer lief & sympathieke Belgische neus Dimitri Weber gecreëerde Goldfield & Banks. Dat naast nog een mooie selectie niche parfums en skincare.

P.S. Uiteraard is NARS vanaf nu ook verkrijgbaar op de Parfuma webshop.

Wat staat er op jouw NARS wishlist?

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

3 Comments

 1. 4 jaar ago

  Mijn NARS Wishlist is ongeveer even lang als mijn twee armen samen, dus het wordt echt een kwestie van budget-beheersing en prioriteiten stellen :-) . De Radiant Creamy Concealer, Multiple in South Beach en Ashes To Ashes zijn al een aantal keer opnieuw aangekocht, en de Eye Paint In Baalbek en de Velvet Shadow Sticks staan heel hoog op mijn lijstje… en die concealers, oh die concealers :-)

 2. 4 jaar ago

  Echt super dat NARS weer onze kant op komt! In Nederland is het ook al even te koop :D. Ik vind vooral de foundations heel fijn!

  • 4 jaar ago

   I know, was echt jaloersss! ;D