Yes please: Givenchy Acid Summer

Yes please: Givenchy Acid Summer

“Bridging the gap between day and night, neon is the vital force of summer 2011” aldus Nicholas Degennes (artistic director bij Givenchy Le Makeup) over de Acid Summer collectie van Givenchy. Deze lijn heeft ‘Lisha’ written all over it. Oranje nagels, oranje lippen, … gimme! De delish kleuren van deze Gelée d’Interdit gaan gepaard met een fingerlickin’ good formule: het zijn geen glossjes, het zijn balsems. Non-sticky, gehydrateerde lippen in zuurtjeskleuren – liefde much?!

De Mister Radiant staat op mijn wishlist sinds ik de (p)review las op British Beauty Blogger. Hij zou een frisse, zomerse glow geven zonder een spoortje van make-up te tonen. Ik wil dit product!
Het oogschaduwpalette ziet er op het eerste zicht dan weer niet zo ‘wauw’ uit. De kleuren zijn me iets te fel – doe mij dan maar felle lippen, felle nagels en een vette eyeliner, weetjewel? Maar op zich zeker niet minder zomers, en handig om zoveel kleurtjes in één doosje te hebben, aangezien dit vermoedelijk geen kleuren zijn die ik snel zou opgebruiken. Hm …

b r o n afbeeldingen: Temptalia

17 Comments

 • Yv
  7 jaar ago

  Givenchy kennende zien de producten irl er mooier uit. Zijn er geen swatches van? :bloos:

 • A.lice
  7 jaar ago

  Niets voor mij, behalve misschien die mister radiant.

 • 7 jaar ago

  ziet er vrolijk en gezellig uit!

 • 7 jaar ago

  Lekker opvallende collectie =D!
  Ik vind het oogschaduwpalette juist harstikke tof.
  Ik ben meer van de bright eyes, bright nails!
  Ben niet zo van de lippen haha!

 • 7 jaar ago

  Leuke verpakkingen!

 • Cindy
  7 jaar ago

  Ik wil die balsems *-*

 • 7 jaar ago

  Die glossjes zien er nog wel leuk uit, maar de rest is niks voor mij.

 • 7 jaar ago

  gave kleuren!

 • 7 jaar ago

  Dat oogschaduw pallete <3

 • 7 jaar ago

  super kleuren zeg :D

 • 7 jaar ago

  Ben benieuwd naar de balsems! :love:

 • 7 jaar ago

  Ben wel benieuwd naar die Mister Radiant. En dat lakje ziet er wauw! uit.

 • 7 jaar ago

  Het oogschaduwpalette is geen hoogvlieger in mijn ogen maar ik ben ook heel benieuwd naar de Mister Radiant !

 • Wow! Die lipglosses! Daar wil ik er best wel eentje van!
  En die Mister Radiant lijkt me ook een top product, zeker review plaatsen!

 • 7 jaar ago

  O yes, very nice! :luv:

 • 7 jaar ago

  Ik had deze collectie al gespot op Temptalia en hij is echt prachtig!!

 • 7 jaar ago

  Wauw, gaaf! Zeker een erg opvallende collectie, al zou ik het niet echt dragen denk ik ;)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close