Menu & Search
Beauty Radar: La vie en rose

Beauty Radar: La vie en rose

lavieenroseeecollage

Pink ambition is het onderwerp du jour op kantoor, in mijn whatsapp-gesprekken en op mijn twitter timeline. Hoewel ik mij al vaak geërgerd heb aan hoe alles in scène wordt gezet – laat ons eerlijk zijn, bloggers komen er niet goed uit – overweegt bij mij eerlijk gezegd toch de yayness en brand ik zusterlijk een kaarsje voor de levensvreugde van de haters. Wie niet weet hoe het er écht aan toe gaat zijn de WTF-momentjes gegund. Dat gezegd zijnde, blijft roze mijn happy color. En dit seizoen is quasi alles roze. Driewerf hoera! Een kleine beauty-wishlist.

MATRIX Oil Wonders Volume Rose

Eén van mijn meest favoriete haarconditioners blijft die uit de Oil Wonders lijn van Matrix (blogpost). Het merk komt nu met het nieuwe Oil Wonders Volume Rose. Met rozengeur, rozenbottelolie, lots of shine én volume. Zonder siliconen. En nu mijn haar stilaan hersteld is, is dat volume welkom. Dus, mes chères, perfectie much? De vraag is natuurlijk of mijn haar er blij van wordt, maar ik gok op een hell yes.

*
nieuw bij de Matrix kapper
Volume Rose Shampoo – €13,40
Volume Rose Conditioner – €15,50

YSL ‘Boho Stones’ lentecollectie

YSL is goed mogelijk verantwoordelijk voor de mooiste verpakkingen van dit seizoen. En het mooiste lakje (met de toepasselijke naam ‘Love Pink‘). Mijn inner hippie kirt enthousiast bij zoveel schoons, maar het kleurcorrigerende & verhelderende poeder van het Gypsy Opale face palette lijkt me ook gewoon fijn om te gebruiken. Niet dat het niet gewoon wil voor de prachtige compact alleen al, lalala…

*
vanaf maart in de parfumerie
‘Gypsy Opale’ face palette – €64,50
Laque Couture in ‘Love Pink’ – €27

GIVENCHY ‘La Révélation’ lentecollectie

De mooiste inhoud valt dan weer te beurt aan Givenchy. Het prachtige reliëf van het Poudre Lumière Originelle – geïnspireerd op het kant van de couture collectie – is to die for. Het poeder heeft een illuminating effect maar de finish blijft matte. Met dit product heb ik valsgespeeld, want ondertussen ligt hij al op mijn make-up tafel … Oeps! Nog op de kop te tikken: de Rose Divin nagellak. Want nodig in mijn basic nail wardrobe, enzo.

*
in de parfumerie
Poudre Lumière Originelle – €57,50
Le Vernis in ‘Rose Divin’ – €24

URBAN DECAY zomercollectie

Afterglow Highlighter in ‘Aura’ – €30
24/7 Glide-on Eye Pencil in ‘Heartless’ – €20,40
Ici Paris XL (zomercollectie! datum volgt)

M.A.C.

‘Spoonful of Sugar’ glitternagellak uit de Flamingo Park lentecollectie
€10 – v.a. 5 maart

LANCÔME

‘Aube de Printemps’ lipstick uit de verbazend schattige lentecollectie
€27 – in de parfumerie

***
Zit er iets tussen voor jou, denk je?

Save

6 Comments

 1. 6 jaar ago

  If you are interested in topic: earn online money videos – you should read about Bucksflooder first

 2. 6 jaar ago

  @ Sara : Bij de kapper! :) Via de website (hierzo) kan je er eentje in de buurt vinden. Deze lijn is nog heel nieuw, dus misschien nog niet overal verkrijgbaar. Misschien eerst even bellen naar het salon.

 3. Sara
  6 jaar ago

  Laat iedereen alsjeblieft weten waar je de Matrix Oil Wonders Volume Rose vindtwil die zo graag proberen maar vind de lijn nergens.

 4. 6 jaar ago

  Voor mij ééntje van alles alsjeblief! Stuk voor stuk prachtige producten.

 5. 6 jaar ago

  wat een pareltjes zitten er tussen

 6. 6 jaar ago

  Ik ben ook heel benieuwd naar de Matrix producten !