Wishlist: Net-a-rêver

Als kind van mijn tijd zit ik tijdens verloren momenten vaak te windowshoppen op het net. Zo kom ik ook al wel eens op Net-a-porter. Helaas. Ik kom er namelijk de meest gewéldige stuks tegen waar ik vervolgens head-over-heels verliefd op word. Hebben momenteel een plaatsje in mijn hebberige hart veroverd: een paar Miu Miu enkellaarsjes, een Mulberry tas, een Rick Owens jasje en meer …

Als ik al dit moois in m’n winkelmandje gooi kom ik al snel op een duizelingwekkend bedrag met een decadent aantal nulletjes. Damnit.

P.S. Dat Judith Leiber tasje vind ik spuuglelijk – gelukkig! ’t ding kost duizenden euro’s – maar ik weet hoe leuk jullie cupcakes vinden. Zou jij rondlopen met een tasje in de vorm van een cupcake? Hoe zou je dat combineren? Waar neem je het mee naartoe? Tell me!

Meer Joliette

16 Comments

 • 7 jaar ago

  Jeetje, zwijmel de zwijmel..

 • Sariitha
  7 jaar ago

  Dat cupcake’je vind ik te schattig. Maar ik zou er niet meteen mee rondlopen. Ik denk dat ik een soort alter ego ga ontwikkelen die dat wel allemaal durft DX

 • Natasja
  7 jaar ago

  Haha ja, ik schrok al, dat cupcake tasje is echt walgelijk! XD

 • 7 jaar ago

  Leuke wishlist

 • Tabita
  7 jaar ago

  No cupcake bags for me. Ik wist zelfs niet wat het moest voorstellen tot ge het zei.
  Maar ’t jasje is wel supermooi!

 • Steph
  7 jaar ago

  Die schoenen!!!!! :love:
  en die tas!! :luv:

 • 7 jaar ago

  Die Miu Miu schoenen! Mijn God, wat zijn die mooi! :luv:

 • 7 jaar ago

  Ik denk dus net hetzelfde als jou^^

 • 7 jaar ago

  Die Miu Miu schoenen en de mulberry tas zijn GEWELDIG. Had ik maar het budget van een celebrity!

 • 7 jaar ago

  Ik vind dat cupcake tasje wel hartstikke leuk! Alleen niet om te dragen. Eerder net zoals ^Desirée zegt, eerder voor de sier op een tafeltje ofzoiets.

 • 7 jaar ago

  Haha nee ik zou niet met een cupcake tasje lopen, maar voor de sier in huis is het wel weer schattig. :yes:

 • 7 jaar ago

  OH die tas, die wil ik!zal helaas wel een drom blijven haha

 • 7 jaar ago

  Leuk!

 • 7 jaar ago

  Dat laatste jasje! Zucht.

 • 7 jaar ago

  Oh em gee! Dat laatste jasje, supermooi. En inderdaad, cupcake-tas, niet echt een hit denk ik, zeker voor die prijs ^^

 • 7 jaar ago

  Ik zou niet rondlopen met een tasje in de vorm van een cupcake, hoeveel ik ook van cupcakes houdt! ;)

  Wel vind ik de Mulberry-tas heel erg mooi!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close