Wishlist du jour

Wishlist du jour

Chanel Riva

Check m’n layout en kijk dan nog eens even terug naar dit lakje. Oh jawel, dit is mijn favoriete zwembadblauw… Moet ik dus op mijn nagels deze zomer. Dit flesje zal enkel te koop zijn bij de Chanel boetieks, en dus niet bij de parfumerie. Wordt verwacht op 1 december en gaat zo’n €25 kosten. Ik wacht niet op de Sint, maar stuur m’n minions uit om op 1 december te gaan kamperen voor de Chanel boetiek in Brussel – ik voorspel een epidemie van de JadeRiva-koorts!

Lanvin voor H&M

Episch lange rijen, pezige ellebogen tussen m’n ribben en net-niet flauwvallen wegens compleet verpletterd door een homogene massa fashionista’s? Geen probleem! Je moet iets over hebben voor een Lanvin, natuurlijk. Afspraak morgen in de grote H&M op de Antwerpse Meir. En laat ons één ding afspreken: ik zag dit T-shirt eerst, k? Thx! Want ik doe m’n stiletto’s aan en ga ze gebruiken indien nodig. Just sayin’ …

Karin Nuñez de Fleurquin

Ik spotte deze gewéldige juwelen tijdens de persdagen en het was instant liefde. De hele zomercollectie is schattig, lichtjes hilarisch en vooral très must-have, maar deze M.A.C. wimpers gedrenkt in goud schreeuwen gewoon mijn naam. Wants! Needs! Will have!

Michael Kors

Aanschouw: mijn perfecte zonnebril. Ken je dat gevoel van “Ja heel leuk, als dat zilver nu eens goud zou zijn …” of “Super, maar wat hoekiger had nog leuker geweest”? Dat heb ik dus niet bij dit model. Ik zei het al: per-fect. Nog even wachten voor deze in de winkel komt. Kan ik ondertussen beginnen sparen. Voor de bril, of voor de psycholoog voor in het geval dat ik dit schatje nergens weet te vinden …

Kiehl’s Creme de Corps Whipped Body Butter

Ok, ok ik héb hem ondertussen eigenlijk al. Maar doe me gerust nog een pot van deze heerlijke lichaamsboter! Sinds de preview in maart staat deze ergens bovenaan m’n wishlist. Dus hij kon gewoon niet ontbreken op mijn lust-lijstje.

Heb jij een wishlist du jour? Do share!

15 Comments

 • 7 jaar ago

  Leuke wishlist!

 • Kimberly
  7 jaar ago

  Ik denk dat ik stiekem ook verliefd ben op die Michael Kors zonnebril… :love: Hoe heet dit model? Zou hem ook graag willen hebben. ;)

 • 7 jaar ago

  Leuke wishlist, mooie nagellak en grappig/leuk t-shirt ! :)

 • 7 jaar ago

  Ik wil die Kiehl’s Creme de Corps Whipped Body Butter ook :love:

 • 7 jaar ago

  leuke wishlist!

 • 7 jaar ago

  Haha deze komt zeer goed overeen met mijn wishlist :) Jammer dat ik niet kan drummen voor Lanvin want ik had ook zoooo graag een tshirt willen kopen ;(

 • 7 jaar ago

  oh ik vind jou echt Hi-la-risch! Die Michael Kors zonnebril ziet er perfect uit! En van Lanvin zou ik ook voor dat shirtje gaan en ik twijfel nog over Chanel Riva, still not sure about it.

  • 7 jaar ago

   Thanks! :D (Errr ik ga er gewoon even van uit dat het een compliment was, héhé… )

   • 7 jaar ago

    Hahahaha ja! Is een compliment :p als ik lees dan is het net of ik je in het echt hoor praten wuhahaha met vlaams accent al ( voor de meelezers, ik heb Lisha never ever before gezien)

 • 7 jaar ago

  Tot morgen op de Meir!

  • 7 jaar ago

   Argh, ik moet werken D; Bewaak dat shirt voor me, pretty please Lena!

 • 7 jaar ago

  Ja, Riva wil ik ook. die is echt prachtig <3
  Dat shirtje is ook zo leuk! <3

 • 7 jaar ago

  Dat shirt is gaaf! Ik hoop dat het je gaat lukken! Ik vind Riva best een mooi lakje, maar hij heeft volgens mij echt 4-5 laagjes nodig om te dekken. Ik vind ‘m ook niet zo extreem bijzonder dat ik er alles aan ga doen om ‘m te bemachtigen. Sorry Chanel, maar deze sla ik even over.

 • 7 jaar ago

  leuke wishlist idd!

 • 7 jaar ago

  leuke Wishlist :D

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close