Menu & Search

Wishlist du jour

Eau Duelle – Diptyque

Sinds een collega me een staaltje van dit heerlijke parfum gaf, ben ik verliefd. Eigenlijk is het een unisex geur, maar op mij ruikt hij heerlijk zoet en vrouwelijk. Thee, saffraan, resin, amber en kardemom (blijkbaar een vaste waarde in mijn favoriete geuren) maken dit tot een oriëntaalse, kruidige geur die zacht en vanillerig blend met mijn huid.
Tempting: Senteurs D’Ailleur heeft een groot aanbod Diptyque, en deed vandaag opnieuw de deuren open op de Avenue Louise @ Bxl. Maar nog gevaarlijker: Cosmeticary Antwerpen (héél dichtbij voor yours truly) heeft sinds kort ook Diptyque parfums in huis. Shit.

La Laque in Wintergreen – Yves Saint Laurent

De productfoto’s zijn al mooi, maar de swatches van deze lak zijn prachtig. Een absolute musthave! Vergeet Chanel (ok nee wacht, heiligschennis), Wintergreen wordt de kleur van mijn nagels dit najaar. Of eh, deze nazomer. Want de Midnight Garden collectie ligt vanaf half augustus in de winkel en raad eens wie er als de kippen bij is om deze lak te scoren? Juist ja.

Marc Jacobs iPhone cover in ‘Jungle Silk’

Het is Marc, het is luipaard, het is een tikje grunge en het heeft bijgevolg mijn naam written all over it. Aanschouw de outfit van mijn liefste iPhone voor deze herfst. Ook eentje voor de iPad, Marc darling?

‘OMG’ notitieboekje van Smythson (via Net-a-porter)

Ah, notitieboekjes, ik heb er iets mee. Heb er tig liggen waarvan ik meer dan de helft niet gebruik. Waarom ik ze dan heb? Eh, tja – zie begin van deze alinea. Maar de dingen die je in dit boekje kan noteren en de titel ‘OMG’ waardig zijn … dat werkt inspirerend, niet?

Annelies Timmermans pochettes

Stiekem wil ik gewoon alles uit de herfst/winter collectie van Annelies Timmermans. (Note to self: binnenkort een artikel met al het moois.) Maar deze schattige kleine tasjes? Must have! <3 Omdat ze zo heerlijk contrasteren, omdat de vorm perfect is ennn … omdat ik ook iets heb met kleine zakjes – ha.

Maar het méést op mijn wishlist vandaag? Een vakantie in de zon. #needs

8 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 10 jaar ago

  Ahh dat Iphone hoesje is leuk! En dat notitieboekje cute.
  En Lisha waaaarom moet je me nou gek maken met dat plaatje van het zonnige gebied? Tell me? Whyyyy..? :ween:
  Maar gelukkig komt het zonnetje begin augustus weer richting belgie/nederland.. jippie :luv:

 2. 10 jaar ago

  Die YSL lak is onwijs mooi! Leuke items

 3. 10 jaar ago

  Jaaa die YSL collectie is ZO ZO mooi!

 4. 10 jaar ago

  Oehhh mooie items op je lijstje! ^^

 5. 10 jaar ago

  Het OMG notitieboekje, love it!

 6. Bij mij ook helemaal dat laatste. Zomer. Number one!

 7. 10 jaar ago

  :D die blauwe metallic clutch staat ook hoog op mijn wishlist te pronken. Must-have!

 8. 10 jaar ago

  Die nagellak van YSL! En zon staat ook hoog op mijn wishlist!