Wishlist du jour

Nike Air Royalty High

Ik ben geen sneaker kinda girl – in tegenstelling tot Nini – maar ik ben verliefd op deze Nikes. Het bijzondere aan deze schoen is dat de gehele bovenkant uit één stuk gemaakt is, wat resulteert in een gestroomlijnd en elegant model. Mooie cocktail: 90% fashion, 10% sport en a whole lot of pretty. Dus ik wil een paar van deze sneakers. Niet noodzakelijk de zilveren variant, want deze schoenen met smooth ‘macaron’-look zijn er namelijk ook in macaron-kleurtjes. I’m thinking babyblauw of -geel …

Fan di Fendi bath & body

Ik heb al heel vaak in de parfumerie bij dit parfum gestaan, en nu is er ook een bad- en bodylijn. Verleidelijk! Sowieso is het fijn om je te parfumeren in lagen, door eerst te douchen met de gel, je huid te hydrateren met de lotion en vervolgens het Eau de Toilette aan te brengen. Ik hou m’n ogen open voor een cadeaubox. (Uiteraard om cadeau te doen aan mezelf.)

The Body Shop Honey Bronze bronzer

De hele Honey Bronze lijn is yum, maar dit compactpoeder doet mijn hart letterlijk sneller slaan. Must have!

Jeremy Scott voor Longchamp, herfst 2011

Word of warning: ook dit najaar wordt (heel) kleurrijk. Diegenen die net zoals ik bij het minste wolkje aan de hemel geheel in zwart gehuld gaan … wat denk je van deze happy pills, huh? Ik spotte hem enkele maanden geleden al aan de arm van Wendy Lam (Nitrolicious) en wil hem binnenkort aan de mijne. Perfect voor tripjes, sleepovers, en the like.

Kipling x Style Scrapbook camera bag

Diegenen die zich inschreven voor de camera bag van Kipling x Style Scrapbook hebben vijf dagen geleden de mail gehad: hij is er! Exclusief on-line te kopen, handig én fashionable. #needs

20 Comments

 • 6 jaar ago

  Geweldige wishlist! (: Van de pillentas word je inderdaad spontaan vrolijk, zelfs met dit onweer!

 • 6 jaar ago

  Lol! ;D

 • 6 jaar ago

  Hij is hier te vinden, maar helaaas al uitverkocht. :'(

 • Kimpie
  6 jaar ago

  die bronzer is geweldig (heb van de collectie het poeder, de gel en de nude gloss gekocht)

 • 6 jaar ago

  Wat een gave wishlist, die schoenen zien er super uit ^^

 • 6 jaar ago

  Dus. Wanneer je hier iets van koopt, koop dan maar meteen twee exemplaren en stuur er een naar mij op, want ik wil letterlijk alles van deze wishlist! Vooral die Nikes <3

 • 6 jaar ago

  Ik bedoelde natuurlijk love in plaats van ”loe” :/

 • 6 jaar ago

  Oeh loe the bronzer en longchamp!

 • Nemm
  6 jaar ago

  Die BS bronzer ben ik net gaan kopen,mooi ding :D

 • 6 jaar ago

  Die camera tas wil ik ook, maar ik vind hem zo ontzettend duur:(

 • 6 jaar ago

  Shoess! Al vind ik zilver een beetje mweh haha!

 • 6 jaar ago

  Mooie wishlist. Die bronzer van TBS is echt mooi!

 • Kimsh
  6 jaar ago

  Waaauw ik denk dat jouw wishlist nu ook de mijne is! :O :D WAT een ge-wel-dige schoenen! Ik heb al zeker 5-6 jaar geen sportschoen meer van dichtbij gezien maar voor deze knijp ik grààg een oogje dicht! Zelfs zo bling bling, lijkt me echt helemaal geweldig! De diva onder de sportschoenen zou ik zo zeggen B) K heb ze ook al in het ROZE gespot op mijn online zoektochtje naar meer :luv: Die fan di fendi is inderdaad ooooooverheerlijk en die bodyshop bronzer heb ik ook al een tijdje in m’n shopping-vizier! aaargh! wishlist-obsessies! :O

 • 6 jaar ago

  Ik wil de bronzer ook!

 • Stephniie
  6 jaar ago

  Ik heb de cameratas besteld! <3 'k ben voor khaki gegaan, toch eens wat anders dan effen zwart :)

  Leuke wishlist!

 • Heleen
  6 jaar ago

  ik wil de kipling cameratas maar ik kan hem niet vinden op de website! Someone some help?

 • 6 jaar ago

  ik wil die nike’s ook :D

 • 6 jaar ago

  Leuke wishlist! Die bronzer en die cameratas :love:

 • Lieke
  6 jaar ago

  Die tas met die pillen is echt geniaal!

 • Nele
  6 jaar ago

  Die bronzer van de bodyshop wil ik ook wel :)

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close