Menu & Search

Wishlist du jour

De nieuwe zomercollecties die massaal de parfumerie belegeren zijn té delish, en ik heb de grootste moeite om niet m’n gehele maandloon aan die prachtigheden te spenderen. Tot nu toe heb ik mezelf kunnen bedwingen, maar ik sta niet in voor de gevolgen wanneer ik deze vier producten spot … Mijn grootste lemmings du jour? Aanschouw!

Hermès Un Jardin Sur le Toît

Ik heb iets met de parfums van Hermès. De colognes? Love them. De Jardins? J’adore! Toen ik hoorde dat er een vierde Jardin zou komen, heb ik luidop gekird en Un Jardin Sur le Toît (geïnspireerd op de daktuin van Hermès HQ @ 24 Rue Faubourg Paris, mes chéries) bovenaan mijn wishlist geschreven.
Het is een frisse, groene geur met noten van gras, appel & peer, rozemarijn, roos en Caraïbische magnolia. Mmm …

Giorgio Armani Lipstick in Burnt Coral

Een hydraterende, longlasting maar toch nog sheer lipstick in nearly-oranje? Ha … als daar mijn naam niet op staat. Want it, need it, must have! Waarom hij nog niet in mijn bezit is? De prijs houdt me tegen. €31 voor een lipstick is zelfs voor Yours Truly een heftig bedrag om op te hoesten. Ik voel een rokers-regel aankomen. (Lees: geld opzij leggen voor elk niet gerookt pakje sigaretten. Ik rook niet, nooit gedaan, maar het verantwoordt de aankoop!)

M.A.C. My Paradise

Het was liefde op het eerste zicht. Toen ik deze blush (of face powder – whatever) zag begin maart, begon mijn hart sneller te slaan en wist ik: true love! Dit oranje poeder met gouden glimmers is vooral mooi op een donkere huid, maar ik maak me geen zorgen. Als hij me niet staat, dan open ik het doosje alleen maar om er even naar te kijken. Happiness makes pretty, too!

(Eerlijk? Hij is al in mijn bezit. – Soort van. – Kelly haalde hem gisteren voor me. Thx honey!)

Chanel Le Vernis 577 Mimosa

Jaja, gele nagellak. I know. (Van Chanel! #snob) Maar in het echt blijkt hij prachtig mooi. Het is geen hard geel, maar ook geen pastel en … met gouden glimmer – heel leuk bij een hele witte of zongebruinde huid. Ennuh, zoals ik al twitterde: zolang Chanel met onorthodoxe kleuren blijft komen, blijf ik ze kopen. Gotta support (luxe-)rebellie!

16 Comments

 1. 11 jaar ago

  Ooh my, dit is kwijlen! I want it all :love:

 2. Cindy
  11 jaar ago

  Ik heb vandaag My Paradise en Hibiscus gekocht <3 en Crosswires :)

 3. 11 jaar ago

  Het Chanel lakje zie ik ook wel zitten :)

 4. 11 jaar ago

  Mooie wishlist ;)

 5. 11 jaar ago

  De lipstick ziet er echt prachtig uit! Heb je ervaringen met Armani make-up?

  • 11 jaar ago

   Nee, nog compleet geen. Ik weet wel dat vrouwen die het gebruiken compleet hooked zijn, haha. Dus misschien er maar voorzichtigjes aan beginnen. ;)

 6. 11 jaar ago

  Un Jardin Sur le Toît heb ik geroken vandaag nav je artikel maar dat is echt geen geur voor mij haha! Veelste fris. :oeps:

 7. 11 jaar ago

  Voor mij ook graag dat face powder en die lippenstift mag ook in het mandje :)

 8. 11 jaar ago

  Ik ben ook benieuwd naar de MAC my paradise blush! Grote kans alleen dat het alweer uitverkocht is morgen. Geen idee hoe snel de LE producten uitverkocht zijn!

 9. 11 jaar ago

  Ik wil My Paradise ook! Hopelijk hebben ze hem maandag nog :)

 10. 11 jaar ago

  Whahaha! Moeite met project budget lieveke? ^^ ik heb Mimosa gisteren gekocht, samen met Foxy & Stephanie!

  • 11 jaar ago

   Ik eergisteren ook. Samen met Morning Rose en Soleil Tan in Bronze Corail. B) #oeps

 11. 11 jaar ago

  De dingen die op je wishlist staan wil ik ook wel hebben!

 12. 11 jaar ago

  De face powder ziet er stunning uit! :D

 13. 11 jaar ago

  Nou, ik ben ook wel verliefd op de producten van je wishlist! :luv:

 14. 11 jaar ago

  Ik kan me helemaal in je wishlist vinden! :love: