Menu & Search
Wishlist du jour

Wishlist du jour

wishlistmarch1

Peace, Love & Juicy Couture

Tijdens één van mijn bezoekjes aan de parfumerie (Parfuma in Wijnegem) ontdekte ik deze geur. Hij geurt echt zoals hij klinkt: fris bloemig, groen, lenterig, … Peace, Love & Juicy Couture haalt zélfs in mij de hippie chick naar boven. Topnoten van het parfum zijn citroen, wilde hyacint en zoete appel. In het hart ruik je bloemige noten van jasmijn, magnolia, Malibu klaproos, kamperfoelie en lindebloesem. De basis bestaat uit iriswortel, patchoelie bloesem en muskus.

Adidas x Jeremy Scott ballerina’s

Nini aast al een hele tijd op de legendarische gevleugelde sneakers, maar ik ben gevallen voor dit nieuwe paar – onorthodoxe? – Adidasjes. Deze lovelies zijn in België te koop bij de Adidas Original Store in Antwerpen (Kammenstraat, ladies!) voor zo’n €100.

Furla Candy Bag

Ik stootte op een trio Candy Bags van Furla op Le Blog de Betty en het was instant liefde. Momenteel lig ik nog in conflict met m’n geweten (€170 uitgeven aan een rubberen tas?) maar het duiveltje op m’n schouder wijst alvast de weg naar het dichtsbijzijnde verkooppunt, zijnde de Louizalaan @ Brussel. In it-kleur oranje, please!

Raw Rainbow Quartz/Crystal ring

Dat blogs niet goed zijn voor je budget, dat wist ik al. Maar ook Tumblr is schuldig. Na het zien – en rebloggen, ahja! – van deze foto ben ik op zoek gegaan naar soortgelijke ringen. Blijkbaar zijn ze te koop op Etsy, maar dat is me te shady. Ik wil een deftige ring met een deftige steen die ik kan zien en voelen vooraleer ik m’n credit card tevoorschijn tover.
Toch, de creaties van deze dame maken me héél hebberig. Ik moet gewoon zo’n ring …

Heb jij een wishlist du jour? Do share!

21 Comments

 1. 4 maanden ago

  Ótimo Conteúdo gostei muito. 335713317

 2. Great article, I liked it very much congratulations. 800297736 7578010

 3. 4 maanden ago

  Good post. I certainly love this site. Continue the good work! 903199871

 4. 11 jaar ago

  Een candy staat ook mijn lijstje!
  Ik ben iemand die zich bij het aanschaffen van parfum laat leiden door het flesje en dit is wel erg mooi!

 5. 11 jaar ago

  Die Furla tas, daar droom ik ook van. Maar toch heb ik ergens schrik dat ik hem bijna nooit ga gebruiken. Ik ben nu eenmaal extreem rommelig in mijn tas :). En niet iedereen moet zien wat ik allemaal meeneem. Ik woon nu niet in de meest veilige buurt :/.

 6. 11 jaar ago

  nice nice!

 7. gloria
  11 jaar ago

  Die schoenen zijn ZALIG!!!

 8. 11 jaar ago

  Zo schattige schoentjes! En Tumblr is zo de maks ;)

 9. 11 jaar ago

  Wat een leuke schoenen :D

 10. 11 jaar ago

  Mooie dingen! Die ring is mooi!

 11. 11 jaar ago

  Dat is tof wishlistje!

 12. 11 jaar ago

  leuke wishlist:D

 13. 11 jaar ago

  Die ring is echt prachtig!

 14. 11 jaar ago

  DIe schoenen en tas! OMG !! Love’m

 15. 11 jaar ago

  leuke tas! :D

 16. 11 jaar ago

  Ja die tas zag ik ook op haar blog!

  Wat een kleurtjes echt geweldig :D :love:

 17. 11 jaar ago

  Die parfum & die schoenen <3<3

 18. 11 jaar ago

  Oh die schoenen! Echt geweldig :D

 19. 11 jaar ago

  Die schoenen zijn geweldig :D

 20. 11 jaar ago

  Die ring is echt super mooi, nu weet ik dus waar ik hem kan vinden! Dankjewel :D