Menu & Search

Wintertip: Matrix Biolage Smootherapie

Olie en serum voor je haar is thé shizzle op dit moment, maar niet iedereen houdt van die texturen. Toch nood aan (of gewoon zin in) heerlijk geurende, versoepelende en anti-pluis camelia-olie in je haren zonder het gevoel van een olie? Dit is misschien een oplossing: de Matrix Biolage Smootherapie leave-in conditioner. Of het masker. Of allebei!
Joliette testte deze twee goodies.

De leave-in conditioner is dus een conditioner die je niet uitwast, maar gewoon in je haar laat zitten. Hij werkt voedend, hydraterend, versoepelend, minimaliseert pluis en werkt kroezen tegen. Kortom: alles wat mijn haar nodig heeft in de winter. Ik kwam deze conditioner al tegen afgelopen zomer, maar toen kwamen we niet zo goed overeen: mijn haar werd sneller vet – no like … Maar nu in de winter? Whoah mama, true love it is! Ik breng het gewoon aan op droog haar. Het trekt snel in, doet z’n ding en laat mij glimlachend achter met zachte, verzorgde lokken.

Het masker kon ik echter ook in de zomer appreciëren. Heerlijk na dagen van zon, zee en zwembad! Gewoon zo heerlijk verzorgend. Het voedt mijn haar, maakte het soepel en zacht én mooi glad. Nu heb ik van mezelf dun en steil haar, maar dit masker geeft het gewoon een extra smooth look, weetjewel? Heel fijn. Zeker een aanrader voor dames met haar als Yours Truly, maar volgens internet ook bijzonder geschikt voor dames met dik aziatisch, zuiders of afrikaans haar.

Oh en heb ik de geur al vermeld? De producten laten je haar namelijk dagenlang subtiel naar camelia ruiken – mmmm …

De leave-in cream is €23,20 en het masker €19,80. Matrix is te koop bij de gespecialiseerde kapper. Adressen via de website. (Voor Nl, check hier.)

4 Comments

 1. 11 jaar ago

  Hmm, klinkt als een héérlijk product! Wel prijziggg.. :lol:

 2. 11 jaar ago

  Yum, klinkt als heerlijke haarverwenners :D

 3. 11 jaar ago

  Klinken als fijne producten! Ik heb zelf met dit weer echt baat bij Orofluido, ook een fijne tip. :)

 4. 11 jaar ago

  Klinkt fijn! Ik heb met mijn kurllenkroes wele cht iets olieachtigs nodig eigenlijk!