Win win win: Capricci octopus ketting

Win win win: Capricci octopus ketting

Sweets, even een klein intermezzo. Check deze überschattige octopus … Poor thing zoekt een nieuwe thuis. Want it? Win it! Stuur ons een mailtje naar win at joliette.be waarin je vertelt wie-o-wie de eigenaresse is van webshop Capricci.nl.

Geen zin/tijd om te gaan zoeken? a) Schaam u, lazybones! en b) Shop z’n zusters en broeders gewoon lekker nu chez Capricci.nl!

De wedstrijd is afgelopen, de winnaar wordt gecontacteerd.

12 Comments

 • 6 jaar ago

  I’m in!

 • 6 jaar ago

  Leuk, ik heb je gemaild :D

 • 6 jaar ago

  die is echt ooh zo schattig:) maar ik draag echt nooit kettingen… dus iemand anders mag hem hebben:p

 • Marloes
  6 jaar ago

  Superleuk!!! Ik doe mee!!!

 • 6 jaar ago

  Ik doe ook mee!

 • 6 jaar ago

  Ik doe ook meeeee :)

 • 6 jaar ago

  Wat leuk! Ik doe me

 • Jessica
  6 jaar ago

  Deze is echt mooi!

 • Lieke
  6 jaar ago

  Love deze ketting! Ik doe mee (:

 • 6 jaar ago

  Prachtige ketting! Ik doe mee natuurlijk :bloos:

 • Eva
  6 jaar ago

  Wat een leuke actie ! Ik stuur zeker een mailtje !

 • 6 jaar ago

  Hoe leuk! Ik doe zeker mee :)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close