Win: J-originals armband

Tijd voor een win-actie! Deze week kan je een unieke armband winnen van J-originals. Meer weten over dit label en meedoen aan de wedstrijd ?

 • Over de armband

Deze armband gemaakt van designer quality metaal met turquoise howliet, roze jade microfacet, bergkristal facet, muranoglas en toothpick parels, afgewerkt met bedels en swarovski steentjes is een creatie van Jilca. Zij is de eigenares van J-originals en maakte deze armband speciaal voor Joliette.

 • Over J-originals

Jilca begon met J-originals als een uit de hand gelopen hobby. Momenteel verkoopt ze haar sieraden o.a. via haar webshop. Ook maakt ze sieraden op aanvraag (waaronder collecties voor winkels) en verzorgt workshops & sieradenparty’s.
J-originals sieraden zijn stuk voor stuk uniek en met de hand gemaakt.

Jilca Voor mijn sieraden maak ik gebruik van heel veel verschillende hoogwaardige materialen, waaronder natuurlijke materialen, als edelsteen, parelmoer, lava, koraal, zaden, been, hoorn, hout, biwaparels, coinparels en andere zoetwaterparels, maar ook muranoglas, luxe metaal, swarovski, keramiek, porselein en echt zilver zul je veelvuldig terugvinden. Al mijn sieraden maak ik maar eenmalig, waardoor u een uniek sieraad heeft!

w e d s t r i j d

Prijsvraag : Geef de naam van één van de mogelijke Workshops die Jilca organiseert. Bezoek de website en ga op zoek naar de juiste oplossing.

Mail je antwoord naar win@joliette.be voor zondag 16 mei om stipt 24:00! De winnaar krijgt een mailtje en wordt vervolgens bekend gemaakt. Succes!

Deze armband is een creatie van Jilca d’Hert en werd ter beschikking gesteld voor een wedstrijd. Bezoek de website voor meer info.
tip : schrijf je in voor de nieuwsbrief van J-originals, binnenkort volgt er namelijk een leuke actie voor de nieuwsbrief lezers!

Meer Joliette

18 Comments

 • 7 jaar ago

  Mooie armband :love:
  .-= CommentLuv link : Mac Lipstick Stash =-.

 • 7 jaar ago

  Leuke armband! Het is alleen niet helemaal mijn stijl dus ik doe niet mee ^^

 • Nadia Segers
  7 jaar ago

  Wat heb ik vandaag veel nieuwe sites ontdekt zeg :O
  o.a. de jouwe! & ben er al direct helemaal weg van, no kidding ;)

  Echt een leuke winactie!
  Ik doe dus zeker mee :love:

  xx Nadia

 • 7 jaar ago

  Leuk! Ik doe ook niet mee, hij is erg mooi maar maak ze zelf en draag ze ook niet zo vaak dus gun het een ander. :)
  .-= CommentLuv link : Wat je al niet koopt/krijgt op 1 dag! =-.

 • strietje
  7 jaar ago

  Wauw, prachtige armband!
  Ik doe mee, ik doe mee! :yes:

 • Tabita
  7 jaar ago

  Nice! :love: Ik doe mee!

 • 7 jaar ago

  Leuk! Maar ik gun het anderen meer, ik draag niet zo vaak armbanden! Succes :D

 • 7 jaar ago

  Ik doe mee! Lijkt me erg leuk om zo’n uniek sieraad te winnen!

 • Kelliii
  7 jaar ago

  Echt een leuk armbandje! Ik heb meegedaan!

 • 7 jaar ago
 • 7 jaar ago

  Leuk Leuk!

  Jilca maakt prachtige sieraden! Ik ben fan!

 • 7 jaar ago

  Leuk, ik ga zeker meedoen :”D!
  .-= CommentLuv link : Nagels: Update #3 =-.

 • 7 jaar ago

  leuk ik ga eens proberen mee te doen :cute:

 • Nathalie
  7 jaar ago

  toffe winactie! straks een zoeken naar het antwoord :)

 • 7 jaar ago

  Leuk! Ik heb net meegedaan!
  .-= CommentLuv link : FRIIS & COMPANY CLUTCH =-.

 • 7 jaar ago

  Leuke winactie maar ik ga passen :)
  .-= CommentLuv link : Bourjois at Asos =-.

 • 7 jaar ago

  wat een mooie armband! ik denk dat ik wel zal meedoen!

 • nathalie
  7 jaar ago

  Leuk!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close