Win: 5 x Deauty (april)

Win: 5 x Deauty (april)

Benieuwd naar de volgende Deauty box? Ha, toevallig! Want Joliette x Deauty geven er vijf weg… Winnen? Mail naar win@joliette.be en maak kans op de Deauty van april ’13. (Meedoen kan tot maandag 22 april 09:00. Voor Belgische én Nederlandse deelnemers.)
Wonder what the new Deauty box will bring us? Well, Joliette x Deauty are giving away 5 of them. Mail to win@joliette.be for a chance to win the April ’13 Deauty. (One e-mail per person until April 22nd, 09:00. Belgian & Dutch contestants only.)

25 Comments

 • 5 jaar ago

  Mijn mailtje komt eraan :-)!

 • 5 jaar ago

  Hele leuke winactie!
  Trouwens een supertoffe blog, ga zo door!
  Groetjes

 • mieke
  5 jaar ago

  I am so in! :-)

 • Natalia
  5 jaar ago

  Leuke actie! Zou tof zijn om eens uit te proberen :)

 • Olga
  5 jaar ago

  Joepie ik doe ook mee!!

 • Charlotte Bxl
  5 jaar ago

  Mail is verstuurd ^^

 • M
  5 jaar ago

  Leuke actie! Ik doe mee!

 • Wies
  5 jaar ago

  Leukdat het ook voor de Nederlandse dames is. Ik heb net een mailtje verstuurd;)

 • 5 jaar ago

  Super leuk, ik heb een mailtje gestuurd en wens alle andere deelneemsters bij deze heel veel succes :)

 • céline
  5 jaar ago

  Mail is verzonden :)

 • Annette G.
  5 jaar ago

  Wat leuk, ik doe graag mee!

 • Mara
  5 jaar ago

  Supertof! ^_^

 • 5 jaar ago

  Whoop geweldige winactie! Ik doe heel graag mee! Mailtje is on his wayy!:)

  Liefs

  xoxo

 • 5 jaar ago

  Leuk!
  Ik ga je gelijk even mailen ^^

 • Jessica
  5 jaar ago

  Het concept lijkt me zo leuk; maar ik denk dat ik zelf niet graag een maandelijks bedrag daaraan uitgeef. Dan geef ik liever wat geld uit aan mijn favoriete producten.

  Toch wil ik het eens uitproberen. Dat moet zalig zijn elke maand zo’n “cadeau” ontvangen en zo nieuwe producten leren kennen.

  Heb je er eigenlijk zelf nieuwe favorieten aan overgehouden aan de Deautyboxen?

 • Dana
  5 jaar ago

  Heb gemaild!! Heb al eens het geluk gehad iets via jouw site te kunnen winnen; dus hopelijk brengt het mij deze keer weer geluk ;-) Had een abonnement op deauty (waar ik enorm blij mee was!) maar wegens zoektocht naar een nieuw huisje & grote vakantieplannen heb ik wat dingen stopgezet (waaronder mijn geliefde deauty) om wat extra’tjes te sparen. Heb vorige maand zwaar gebaald; dus zou zaaaaaliiig zijn als ik deze kon winnen! *fingers crossed*

 • 5 jaar ago

  Yay, dutchies are also invited! :-) Ik doe mee

  XOXO

 • 5 jaar ago

  Superleuke wedstrijd, ik heb je al gemaild!

 • 5 jaar ago

  Jammer dat Nederlandse volgers niet mee kunnen doen, succes voor de rest! liefs

  • 5 jaar ago

   Kiki, goed nieuws, juist te horen gekregen dat Nederlandse deelnemers ook mogen! :)

 • Sophie
  5 jaar ago

  Echt hè, supercoole wedstrijd! Ik heb al gemaild!! Nu, fingers crossed ;-)

 • Astrid De Roeck
  5 jaar ago

  Supertoffe wedstrijd! Ik mail je direct!

 • 5 jaar ago

  Jammer dat ik in Nederland woon, maar wel gave winactie!

  • 5 jaar ago

   Just in: Nederlandse deelnevers zijn ook toegelaten. Deauty stuurt de doos gewoon over de grens heen. :)

 • 5 jaar ago

  Super! Ik doe mee. Vreemd dat je er geen ‘regels’ hebt aan toegevoegd (volgen via bloglovin, facebook of twitter enzo). Ik vraag me af of die rechts bovenste foto de box is van april.. hmm Spannend! =D x

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close