Menu & Search
Weekend modus (1)

Weekend modus (1)

Weekeeeend, lieve lezer! Hoe leuk de week ook is (in dit geval: verlof – whah! <3), zaterdag en zondag zijn altijd nog beter. In mijn iPhone geheugen en e-mailinbox vond ik een paar leuke dingen terug die ik wil delen met jou. Drie tips voor dit weekend, zoiets.

1. Adres: Convoi Antwerp

CONVOIsummernightJOLIETTE2

JolietteWeekendModus1_

1/ Komono zonnebrillen – 2/ Convoi! – 3/ bloggers being bloggers – 4/ rolled ice! yum yum yum… – 5/ mijn nieuwe Komono ‘Coco’ sunnies! – 6/ Rosé olé bij Sommar

Afgelopen woensdag, midden tijdens onze week verlof, werden we opgepikt door Land Rover voor een bezoek aan Convoi, het containercomplex aan de Rijnkaai in Antwerpen. We waren er al een paar keer langsgereden, maar nooit gestopt. Stom, want ’t was is zo tof! De Convoi Summer Night werd dus in de gemeenschappelijke agenda gezet – liefde is misschien geen werkwoord, maar wél een test voor mijn organisatieskills – en we rollden naar het uit containers (als uit de kluiten gewassen Duplo-blokken) opgebouwen shoppingcenter.

Het concept is simpel: een verzameling pop-up stores, bars en food carts die neerstrijken aan de Antwerpse dokken. Elke container is ingericht door de tijdelijke huurder als mini boetiek. Oogt lekker industrieel, maar ook verbazend ruim, open en licht (één zijde bestaat uit glas). Tussen de containers rijden food- & bar carts af en aan voor hapjes en drankjes en worden er events gorganiseerd (zie op de website voor een agenda). Na het shoppen – of gewoon tijdens, zoals wij – kan je loungen met de tenen in het zand bij de Sommar bar.

Momenteel staat o.a. Belgisch merk Komono met een pop-up winkel op Convoi en ik kon er niet aan weerstaan om ook deze zomer een nieuwe bril te kopen. Allezja, ’t is te zeggen, ik heb hem gekregen van Steven <3. Het plan was om een andere kleur te kiezen van mijn geliefde Lulu, maar toen paste ik het Coco model ennn then that happened. So did ‘rolled’ ijs van Ice Roll, dat er niet alleen leuk uitziet (yo hipsters) maar gewoon superlekker is. Ik koos voor vanille ijs met verse aardbeien en een topping van merengue. Het ijs wordt à la minute gemaakt – je staat er letterlijk op te kijken, zo awesome.

info
Rijnkaai, Antwerpen
van 11 tot 7 (9 op donderdag), maandag gesloten

*

2. Adres: Self bij Juttu

selfinJUTTU_JOLIETTE

Een kleine note to self – pun not intended – om niet te vergeten een keer langs te gaan bij de Juttu op de Meir om (éindelijk) het Belgische cosmeticamerk Self te gaan ontdekken. Natuurlijke verzorging uit eigen land, dat klinkt bijzonder fijn, toch? Ik heb er al veel over gelezen en gehoord, maar heb me er zelf nog niet in verdiept. Met ‘verdiepen’ bedoel ik dan vooral: mezelf gewillig onderwerpen aan een uitvoerige empirische test. #lalala Skincare (en make-up overigens ook) on-line kopen zonder eerst minstens gevoeld of geroken te hebben, vind ik vaak nog eng. Zeker wanneer ik er nog geen reviews van heb gelezen op mijn vertrouwde blogs / de producten met co-bloggers heb kunnen bespreken. (Yez yez, één van mijn favoriete perks: alles uitvoerig kunnen bespreken met co-bloggers. Geanimeerde, ongezouten reviews à la minute.) Aangezien ze nu featured zijn met een kleine in-store corner bij Juttu en ik dus snel even langs ken rennen, heb ik geen excuus meer. Heb jij er al ervaring mee?

info
bij Juttu, o.a. op de Meir in Antwerpen
tot 7 september

*

3. Currently testing: Comfort Zone

currentlytesting_JOLIETTE_comfortzonecosmetics

Als beautyblogger test ik 24/7 nieuwigheden uit. Toch heb ik vooral tijdens ’t weekend zin om iets nieuws in te lassen in de routine. (Herkenbaar?) Sinds ik de samples van Comfort Zone binnen heb, kriebelde het om ze te beginnen gebruiken. Omdat ik nog bezig was met een volledige verzorging van een ander merk te testen – heel binnenkort op de blog – heb ik dat moeten uitstellen tot afgelopen weekend. Maar vanaf nu dus in volle test mode met de Italiaanse Comfort Zone producten van het Hydramemory gamma. Als ze mij aanstaan en ik krijg het in mijn schema gepropt, voorzie ik jullie over een dikke maand, misschien twee, een review hiervan. Als ze al half zo fijn werken als ze er uit zien, belooft dat veel goeds. (Nee, maar echt, hoe mooi is deze verpakking!)

*

Wat zijn jouw plannen voor dit weekend?
Leuke tip(s) voor mij?

Save

Save

Save

Save

3 Comments

  1. 6 jaar ago

    Ziet er ferm uit daar bij Convoi!

  2. 6 jaar ago

    @ Saar: Aha! De nieuwsgierigheid neemt toe!

  3. 6 jaar ago

    Ik ben Self nu aan het gebruiken ik ben supertevreden.