Menu & Search

Weekend Knack Blog Awards nominee

Knack Weekend organiseert samen met Enchante de Blog Awards. EN RAAD EENS WIE ER GENOMINEERD IS?! Er waren blijkbaar meer dan 3.000 inzendingen en mijn eigenste kleine lieveling Joliette heeft het gehaald. Jawel, jawel, een verbaasde OH EM GEE is hier op zijn plaats denk ik. Liefste lezer, alvast een hele dikke knuffel voor het inzenden van mijn blog voor de nominatieronde. Ze staat nu trots te wezen tussen de andere vier mooie links naar de beauty-blogs it-girl, Mademoiselle Pia, Life is Like a Box of Make-up en Mostly Sunny. Als u me nu even wilt excuseren, ik ga een happydanceke placeren …

Stem, stem, STEM! Voor mij en/of voor de andere geweldige blogs:

hier

31 Comments

 1. 10 jaar ago

  Merci lieverddddsss! <333 :D

 2. 10 jaar ago

  Congratulations! Btw, ik kwam dit tegen http://lisha.beautyblogs.nl , neem aan dat dit gedaan is zonder toestemming?

  • 10 jaar ago

   Is inderdaad zonder toestemming. Heb beautyblogs.nl gecontacteerd en de account word er af gehaald.

 3. 10 jaar ago

  Zalig, congrats!! Net gestemd op jou :D

 4. V.
  10 jaar ago

  Oeh, hoop dat je wint :-)

 5. Margot
  10 jaar ago

  Of course heb ik op je gestemd :)

 6. 10 jaar ago

  Had al op je gestemd hoor :)

 7. sonja
  10 jaar ago

  de mama van de proud mama is ook proud op haar meisje. Het siert je dat je zo sportief bent voor je concullega’s :)

  • 10 jaar ago

   Ik heb dan ook toevallig wel de liefste mama… :) <3

 8. 10 jaar ago

  congraaats :) ik weet op welke beautyblog ik stem!

 9. 10 jaar ago

  Congrats! En een prachtige foto, uw ogen zijn zooo mooi.

  • 10 jaar ago

   Aww. :) Ik doe nog iets over die ooglook trouwens, één van de dagen.

 10. 10 jaar ago

  Gefeliciteerd! ik heb op jou gestemd

 11. 10 jaar ago

  Gefeliciteers meis, en natuuuurlijk heb ik op jou gestemd! :yey:

 12. 10 jaar ago

  Bonne chance . I vote for you in beauty off course.

 13. Eva
  10 jaar ago

  Dikke proficiat ! Ik heb direct voor je gestemd

 14. 10 jaar ago

  Ik wilde niet reageren… maar eh… Jollemieke hierboven, LOL! Da’s eentje om in te kaderen!
  (En bedankt voor ’t mooie-link-compliment.)

  • 10 jaar ago

   You’re welcome, babes! :D

 15. R
  10 jaar ago

  Bij deze mijn allereerste reactie op je blog, ondanks het feit dat ik Joliette al gedurende lange tijd (religieus) volg. Ik heb uiteraard op jou gestemd en wel om volgende reden: algehele fabulousness (uiteraard), de enige blog die ik dagelijks check én die nooit teleurstelt. Even een anekdote om aan te geven in welke mate Joliette zich al een weg in mijn leven gewurmd heeft: mijn vriend die op mijn scherm kijkt en zegt: ‘Zedde weer naar Jollemieke aan’t zien?’

  Groetjes en succes!

  • 10 jaar ago

   Mah zo leuk om te lezen! :) <3

 16. 10 jaar ago

  Gefeliciteerd :)

 17. 10 jaar ago

  Congrats ! Ik heb al gestemd voor je ondertussen ;-)

 18. 10 jaar ago

  Mijn stem heb je!

 19. 10 jaar ago

  proficiat :D

 20. 10 jaar ago

  Congrats! Echt verdiend uiteraard en ik heb op je gestemd!

 21. 10 jaar ago

  Ik had al op je gestemd! Go, Joliette, gooo! :yey:

 22. Karo
  10 jaar ago

  Congrats ! :love: Heb meteen op je gestemd XD

 23. Lauren
  10 jaar ago

  Super! :D

 24. 10 jaar ago

  Ik heb al op je gestemd, like dôh!

 25. 10 jaar ago

  Omg, dat is echt super! :D Gefeliciteerd en ik heb gestemd ^^

 26. 10 jaar ago

  Natuurlijk heb ik op jou gestemd, en voor Emily bij de niche-catagorie!