Menu & Search

Weekend Blog Awards ‘beauty’ – 2014

“Plot Twist!” – Weekend Blog Awards 2014

Afgelopen donderdagavond, bij Smets in Brussel. De Weekend Blog Awards worden uitgereikt en iedereen is er zeker van dat Elfi – #wishlisted unicorn clutch stevig onder de arm – de trap op zal huppelen om aldaar de eerste plaats te claimen in de categorie ‘beauty’*. Plot twist! De award gaat naar Café Cosmétique, een kwalitatief blog van ex-journo’s Sofie Albrecht en Trui Moerkerke. Waar Weekend een eerste stap zette in de appreciatie van blogs door het organiseren van de awards, zet het nu een tweede door het naar voren schuiven van een journalistiek onderlegd blog. Mijn iPhone appte “Wtf?”, maar eerlijk, lieve lezer, het gaat de échte beautyblogger (journalist of niet) uiteindelijk allemaal om parfums en make-upjes en schrijven. Dat gezegd zijnde, vergis u niet: shit just got real. Waarvoor driewerf hoera!

*Pas op, voor bekend was dat zij ook genomineerd was, had ik €20 ingezet op Minnebelle – dat zijn alweer vijf Toffee Nut Latte’s minder op de calorieteller. 

6 Comments

 1. 8 jaar ago

  Ik vond dat er betere blogs genomineerd waren, maar ach: wie ben ik?!

 2. 8 jaar ago

  Deed je zelf niet mee aan de awards? Jouw blog vind ik veel leuker dan die ene die heeft gewonnen

 3. 8 jaar ago

  Mja, we zullen er maar van uitgaan dat ’t verdiend is zeker? Vind het wel jammer dat er net op die blog geen interactie is met de lezers whatsoever. Dat vind ik net zo leuk en belangrijk aan bloggen.

 4. 8 jaar ago

  Ik ben blij voor degenen die gewonnen hebben.

 5. 8 jaar ago

  Perfect geschreven. Inderdaad ‘raar’ dat de blog awards gewonnen zijn door ex-journalisten (van de Knack nog wel, nondeju), maar we hebben dezelfde passie en ’t is een goede blog. We zien wel wat het volgend jaar wordt…

 6. 8 jaar ago

  goed gezegd!