WE Women F/W 2010

wefw10

Een satijnen jumpsuit gecombineerd met een lange wollen vest? Klinkt niet bijster elegant, maar toch is het één van de vele silhouetten uit de komende WE Women fall&winter-collectie die me helemaal hebberig maken. Ook op m’n to-buy lijst: de donkerblauwe handtas, grijze tuniek, marineblauwe blazer en de net iets elegantere versie van de boyfriend jeans. Maar ook de body blouse intrigeert me – volgens mij heel fijn onder een potloodrokje of mijn geliefde pantalon met hoge taille …
Comfort speelt een belangrijke rol in deze collectie en dat zie je. Wat ook meteen opvalt zijn de contrasten: zowel in kleur als in materiaal.

Klik op de afbeeldingen om de volledige foto te zien.
(Prijzen staan aangegeven waar gekend.)

we1 we2 we3

we4 we5 we6

we7 we8 we9

we10 we11

You like?

20 Comments

 • crazymuffin♥
  7 jaar ago

  ja, het lakje the “it” color van de hong-kong collectie,
  en vier tiny takeouts;
  dim sum plum, suzi says feng shui,red my fortune cookie en een topcoat
  x

 • 7 jaar ago

  Hmm.. vind dit niet echt super, maar ben wel fan van de jurkjes van Vero Moda dit seizoen (veel kokerrok nog)

 • 7 jaar ago

  Aaah, leuk! Ik :love: ook zo van Instant Spa! Heb je O.P.I. gescoord?

 • crazymuffin♥
  7 jaar ago

  in antwerpen zag ik dat van WE.
  ben ook naar instant spa geweest :love: = instant love bij mij ;)

 • 7 jaar ago

  er zitten erg mooie dingen bij! <3

 • 7 jaar ago

  ja die trench op de foto is ook heel mooi! maar een pak duurder :D

 • 7 jaar ago

 • 7 jaar ago

  Oh wat jammer! Heb ik zlf ook een tijdje geleden gehad met een korte trench. Maar die heb ik uiteindelijk gevonden, gelukkig. Soms liggen de stukken veel later (of vroeger) in de rekken dan aangegeven dus geef vooral de moed niet op, zou ik zo zeggen.

 • 7 jaar ago

  Oostende of Antwerpen?! (Of misschien gewoon allebei? ;) )
  Ah, thx! De Meir is inderdaad héél fijn! Zeker ook eens de Nationalestraat, de Kammenstraat, Hopland en de wijk De Wilde Zee (aan de Lombardevest) doen! Allemaal bij elkaar in de buurt :)

 • 7 jaar ago

  Niet mijn stijl, jammer!

 • crazymuffin♥
  7 jaar ago

  heb maandag een citytrip naar antwerpen ondernomen,aangezien ik in oostende woon. héél erg hippe stad trouwens ;) maar goed ik zag de reclame al bij WE voor die collectie. de meir voor een dag is super ik raad het iedereen aan :bloos:
  x

 • nathalie
  7 jaar ago

  De jeans en de jumpsuit zijn mooi! Alleen verwacht ik niet dat ik die jumpsuit veel zal dragen als de temperatuur daalt. Maar daar hou ik toch nooit rekening mee als ik id winkel sta ;)

 • 7 jaar ago

  Er zitten veel leuke dingen bij :) Bij WE vind ik vooral de kleedjes altijd leuk, en leuke shirts hebben ze ook. Ze zijn echt veel verbeterd, want vroeger ging ik er niet graag :)

 • strietje
  7 jaar ago

  Mooie collectie!
  Ik vind dat We de laatste jaren echt wel mooie dingen verkoopt…

 • 7 jaar ago

  Zitten leuke dingen tussen zeg!

 • 7 jaar ago

  ik wil zooo graag een trenchcoat, had er een gezien bij h&m voor maar 30€, ben duizend keer naar de h&m geweest voor te kijken wanner ie er is, ze schepen me daar duizend keer af met te zeggen dat het volgende week in de winkel komt, en dan is ie er eindelijk is de 36 al WEG! Waarschijnlijk door het personeel zelf :( echt rot :(

 • 7 jaar ago

  I like! Ziet er leuk uit :D

 • 7 jaar ago

  Oh die catsuit/broekpak is leuk zeg! Ik wil ik wil!

 • 7 jaar ago

  I like! :-)

 • 7 jaar ago

  Zitten leuke kledingstukken tussen!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close