WE love knitwear! – advertorial

WE love knitwear! – advertorial

WE_Knitwear_05

Het herfst er de laatste dagen lustig op los, en dat zullen we geweten hebben. Brrr! Maar nu al aan de dikke winterjas? I don’t think so. Gelukkig zijn er genoeg leuke alternatieven. Check bijvoorbeeld de knitwear collectie van WE. Een retrolicious wollen jas (doet deze jou ook zo denken aan Breakfast At Tiffany’s?), een casual cardigan of een gezellige vest … wat jij?

Bekijk alvast enkele campagnebeelden!
(Klik voor de volledige afbeelding.)

Een gezellige vest voor deze herfstdagen. Een casual cardigan als comfy alternatief voor een jas.

En WE love boys too …

berewarme sjaal Hot! Eh, heb het over de knitwear, natuurlijk ...

Ga naar de website voor meer info & campagne-beelden!

advertorial

9 Comments

 • 7 jaar ago

  Ik heb al lekker mijn winterjas aan hoor. Lekker behaaglijk en warm. Maar ik ben ook dol op dit soort breisels, binnenkort maar weer eens even langs de WE. Vind dat goudgroen (2e vest) ook wel een heel bijzondere en mooie kleur, ben benieuwd of mij dat zal staan. :)

  • 7 jaar ago

   Ja, ik heb ook de hots voor die kleur. Staat volgens mij heel goed bij m’n haar … (= goed escuus om een trui te kopen ;D)

 • sonja
  7 jaar ago

  leuk en de jas is geweldig vind ik. Ik ga snel naar de shopping om te gaan kijken…

 • 7 jaar ago

  Ik blijf altijd overal achter haken en daarom zijn breisels niet echt aan mij besteed.. Helaas!

  • 7 jaar ago

   Oh, haha. Lastig inderdaad!

 • 7 jaar ago

  ja breisels <3

 • 7 jaar ago

  niet echt iets voor mij :)

 • 7 jaar ago

  OEW! Hebbuh hebbuh hebbuh!

 • Annick
  7 jaar ago

  Love Love Love it! Alleen ben ik nogal bulky als ik gebreide dingen aanheb :(

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close