Menu & Search

We love: Fekkai Brilliant Glossing shampoo & conditioner

De haarverzorging van Frédéric Fekkai is vanaf nu verkrijgbaar bij Ici Paris XL. #gejuich #happydance En omdat een béétje luxe shampoo en conditioner helemaal my cup of tea is, testte ik alvast dit Brilliant Glossing duo. En tja, aangezien de flessen mooi stonden te wezen op de badrand … testte Nini mee. Vandaag onze bevindingen.

review

De shampoo wast lekker weg, en de conditioner maakt het haar zacht. Ik laat die laatste zo’n twee à drie minuten inwerken (niet langer, ik heb niet zoveel tijd ’s ochtends) en that does the trick. Beide spoelen er makkelijk uit, wat ze overall tot prima producten maakt voor doordeweekse dagen. Kwestie van de werkdag te starten met een gezonde dosis luxe enzo.
Achteraf is je haar superzacht en -glossy. Nice! Klein minpuntje vinden we de geur. Die is lekker fris, maar behoorlijk ‘typisch’. Beetje citrus, vleugje olijf in de verte, … Fijn, maar niets spannends of bijzonder luxueus. Gelukkig zijn de feel en het eindresultaat van deze producten dat wél.

Dit duo is geschikt voor meerdere haartypes. Nini heeft normaal haar, met vette wortels en droge punten. Mijn (gekleurde en regelmatig geföhnde) haar is dan weer behoorlijk droog en breekbaar. In beide gevallen is het resultaat hetzelfde: zachte, shiny lokken en verliefde Bbloggers.

conclusie Eh ja, wat de titelfoto zegt: we love! Deze shampoo en conditioner doen helemaal wat ze beloven. Glossy, zachte haren die niets aan volume inboeten.

verkoopinfo

Te koop bij Ici Paris XL.
Prijzen: Voor de shampoo (236ml) betaal je €23, voor de conditioner (236ml) ook €23.
Van deze lijn zijn ook een Glossing Cream (€31 voor 198ml) en een Glossing Sheer Shine Mist (€23 voor 150ml) verkrijgbaar.

25 Comments

 1. 4 maanden ago

  Thanks , I have just been looking for info approximatelythis topic for a long time and yours is the best I havediscovered so far. However, what about the bottom line?Are you positive in regards to the supply?

 2. 4 maanden ago

  Right away I am going away to do my breakfast, later than having my breakfast coming yet again to read more news.

 3. 4 maanden ago

  Hello there, I found your blog by means of Google at the same time as looking for
  a related subject, your site came up, it looks great.
  I’ve bookmarked it in my google bookmarks.
  Hello there, just become aware of your blog through Google, and found that it is really informative.
  I am going to be careful for brussels. I will appreciate for those who proceed
  this in future. Lots of folks can be benefited out of your writing.
  Cheers!

 4. 4 maanden ago

  Hi there, You have done a great job. I will definitely digg it andpersonally suggest to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this website.

 5. 4 maanden ago

  That is very fascinating, You’re an overly professional blogger.
  I’ve joined your rss feed and look ahead to in the hunt for extra of your fantastic
  post. Also, I have shared your site in my social networks

 6. 4 maanden ago

  Wonderful beat ! I would like to apprentice at the same time as you amendyour web site, how can i subscribe for a weblog website?The account helped me a appropriate deal. I were a little bit familiar of this your broadcast offered brilliantclear concept

 7. 4 maanden ago

  Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this article
  and also the rest of the site is also really good.

 8. 4 maanden ago

  It’s perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy.
  I have read this publish and if I may just I desire to recommend you few interesting issues or suggestions.

  Maybe you can write subsequent articles relating to
  this article. I desire to learn even more things about it!

 9. 11 jaar ago

  Ben ze ook aan het testen :love: . Moet altijd glimlachen als ik de inhoud bekijk… 236 ml. Onnozel gegeven, maar ’t valt me wel op.

 10. Stephanie86NL
  11 jaar ago

  Ik heb een proteine spray als tester gekregen bij de Douglas. Ik dacht er niet zoveel van want ik kende het merk niet, maar ik ben verliefd!! :love:
  Misschien dat ik ook eens een kijkje ga nemen bij deze shampoo en conditioner. Alhoewel ik het erg moeilijk vind om mijn Paul Mitchell in de steek te laten XD

 11. 11 jaar ago

  Ben altijd al wel nieuwsgierig geweest naar dit merk, eens wat van proberen :)

 12. 11 jaar ago

  Ik heb wel eens een ruime sample van een masker en een shampoo gehad van dit merk bij douglas.. Echt jaren geleden! Ik dacht toen dat het een huismerk van Douglas was haha dus ik dacht dat het redelijk betaalbaar zou zijn. (want ik vond de producten juist super lekker!) Ben dit merk daarna nooit meer vergeten! Maar ik geloof jullie als jullie zeggen dat deze producten erg lekker zijn! Misschien binnenkort maar eens een sample vragen hahaha

 13. 11 jaar ago

  Klinkt érg goed!

 14. 11 jaar ago

  Heey vraagj! Met welk programme bewerk jij je foto’s?! :) Heel mooi!

  • 11 jaar ago

   Thx. :) Ik gebruik Adobe Photoshop.

 15. 11 jaar ago

  Best wel duur, maar klinkt wel fijn. Het valt te overwegen. Sowieso vind ik dat ” high-end” haarverzorging ( wat een gekke benaming), toch merkelijk beter zijn werk doet dan de supermarktshampoos, bij mij dan toch. Misschien maar eens aan snuffelen in de IPXL.

  • 11 jaar ago

   Dat was ook één van mijn conclusies na Project Budget. High-end haircare is écht verschillend van supermarkt spul, hoe je het ook keert of draait. Wat niet wil zeggen dat supermarktshizzle niet goed kan zijn, maarrrrr … ja.

   • serberry
    11 jaar ago

    mee eens!

 16. Inderdaad best duur als je het mij vraagt. Maar als ze echt, echt goed zijn wil ik het nog wel overwegen.

 17. 11 jaar ago

  Oei wat duur, ik hou het toch gewoon op m’n Aussie en Tressemé shampoo die ik op vakantie altijd koop :) :bloos:

 18. 11 jaar ago

  Hmm, is mij toch wat te duur voor shampoo en conditioner. Dan blijf ik liever bij mijn geliefde John Frieda en Herbal Essences :)

 19. xxxxBrenda
  11 jaar ago

  Hoi Lisha,
  Ik las in eerdere artikelen dat je ook fan bent van de Kerastase-producten.
  Stel dat je zou moeten kiezen, zou je dan voor de Kerastase gaan of voor de Fekkai producten?

  Fijne zondag!
  Brenda

  • 11 jaar ago

   Dat is een hele moeilijke vraag omdat beiden erg fijn zijn. Zou afhangen van het moment, waarschijnlijk.

 20. 11 jaar ago

  Mij iets te overpriced, omdat de geur ook niet zó lekker ruikt. Dan houd ik het lekker bij mijn Herbal Essences met framboosjes!