Menu & Search

We love: Fekkai Brilliant Glossing shampoo & conditioner

De haarverzorging van Frédéric Fekkai is vanaf nu verkrijgbaar bij Ici Paris XL. #gejuich #happydance En omdat een béétje luxe shampoo en conditioner helemaal my cup of tea is, testte ik alvast dit Brilliant Glossing duo. En tja, aangezien de flessen mooi stonden te wezen op de badrand … testte Nini mee. Vandaag onze bevindingen.

review

De shampoo wast lekker weg, en de conditioner maakt het haar zacht. Ik laat die laatste zo’n twee à drie minuten inwerken (niet langer, ik heb niet zoveel tijd ’s ochtends) en that does the trick. Beide spoelen er makkelijk uit, wat ze overall tot prima producten maakt voor doordeweekse dagen. Kwestie van de werkdag te starten met een gezonde dosis luxe enzo.
Achteraf is je haar superzacht en -glossy. Nice! Klein minpuntje vinden we de geur. Die is lekker fris, maar behoorlijk ‘typisch’. Beetje citrus, vleugje olijf in de verte, … Fijn, maar niets spannends of bijzonder luxueus. Gelukkig zijn de feel en het eindresultaat van deze producten dat wél.

Dit duo is geschikt voor meerdere haartypes. Nini heeft normaal haar, met vette wortels en droge punten. Mijn (gekleurde en regelmatig geföhnde) haar is dan weer behoorlijk droog en breekbaar. In beide gevallen is het resultaat hetzelfde: zachte, shiny lokken en verliefde Bbloggers.

conclusie Eh ja, wat de titelfoto zegt: we love! Deze shampoo en conditioner doen helemaal wat ze beloven. Glossy, zachte haren die niets aan volume inboeten.

verkoopinfo

Te koop bij Ici Paris XL.
Prijzen: Voor de shampoo (236ml) betaal je €23, voor de conditioner (236ml) ook €23.
Van deze lijn zijn ook een Glossing Cream (€31 voor 198ml) en een Glossing Sheer Shine Mist (€23 voor 150ml) verkrijgbaar.

17 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 10 jaar ago

  Ben ze ook aan het testen :love: . Moet altijd glimlachen als ik de inhoud bekijk… 236 ml. Onnozel gegeven, maar ’t valt me wel op.

 2. Stephanie86NL
  10 jaar ago

  Ik heb een proteine spray als tester gekregen bij de Douglas. Ik dacht er niet zoveel van want ik kende het merk niet, maar ik ben verliefd!! :love:
  Misschien dat ik ook eens een kijkje ga nemen bij deze shampoo en conditioner. Alhoewel ik het erg moeilijk vind om mijn Paul Mitchell in de steek te laten XD

 3. 10 jaar ago

  Ben altijd al wel nieuwsgierig geweest naar dit merk, eens wat van proberen :)

 4. 10 jaar ago

  Ik heb wel eens een ruime sample van een masker en een shampoo gehad van dit merk bij douglas.. Echt jaren geleden! Ik dacht toen dat het een huismerk van Douglas was haha dus ik dacht dat het redelijk betaalbaar zou zijn. (want ik vond de producten juist super lekker!) Ben dit merk daarna nooit meer vergeten! Maar ik geloof jullie als jullie zeggen dat deze producten erg lekker zijn! Misschien binnenkort maar eens een sample vragen hahaha

 5. 10 jaar ago

  Klinkt érg goed!

 6. 10 jaar ago

  Heey vraagj! Met welk programme bewerk jij je foto’s?! :) Heel mooi!

  • 10 jaar ago

   Thx. :) Ik gebruik Adobe Photoshop.

 7. 10 jaar ago

  Best wel duur, maar klinkt wel fijn. Het valt te overwegen. Sowieso vind ik dat ” high-end” haarverzorging ( wat een gekke benaming), toch merkelijk beter zijn werk doet dan de supermarktshampoos, bij mij dan toch. Misschien maar eens aan snuffelen in de IPXL.

  • 10 jaar ago

   Dat was ook één van mijn conclusies na Project Budget. High-end haircare is écht verschillend van supermarkt spul, hoe je het ook keert of draait. Wat niet wil zeggen dat supermarktshizzle niet goed kan zijn, maarrrrr … ja.

   • serberry
    10 jaar ago

    mee eens!

 8. Inderdaad best duur als je het mij vraagt. Maar als ze echt, echt goed zijn wil ik het nog wel overwegen.

 9. 10 jaar ago

  Oei wat duur, ik hou het toch gewoon op m’n Aussie en Tressemé shampoo die ik op vakantie altijd koop :) :bloos:

 10. 10 jaar ago

  Hmm, is mij toch wat te duur voor shampoo en conditioner. Dan blijf ik liever bij mijn geliefde John Frieda en Herbal Essences :)

 11. xxxxBrenda
  10 jaar ago

  Hoi Lisha,
  Ik las in eerdere artikelen dat je ook fan bent van de Kerastase-producten.
  Stel dat je zou moeten kiezen, zou je dan voor de Kerastase gaan of voor de Fekkai producten?

  Fijne zondag!
  Brenda

  • 10 jaar ago

   Dat is een hele moeilijke vraag omdat beiden erg fijn zijn. Zou afhangen van het moment, waarschijnlijk.

 12. 10 jaar ago

  Mij iets te overpriced, omdat de geur ook niet zó lekker ruikt. Dan houd ik het lekker bij mijn Herbal Essences met framboosjes!