Wat zit er in mijn handtas? (maart ’11)

Als ik mailtjes krijg met artikelverzoekjes, kan ik er donder op zeggen dat jullie me vragen om a) mijn collectie make-up – a.k.a. ‘stash’ – te laten zien, of b) de inhoud van mijn handtas. Die laatste leek me wel eens tof om te doen, dus bij deze. Enkele dagen geleden, compleet out of the blue, heb ik de inhoud van mijn handtas een keer gefotografeerd. Gewoon voor de fun, en om jullie dus (eindelijk, whaha) te laten zien wat ik die dag allemaal mee zeulde. Ben er zelf van geschrokken!

First things first: de tas zelf! Het is de L.E. Longchamp pliage die ik onlangs kocht. Superhandige shopper. Ennuh … er kan veel in!

Alles bij elkaar, netjes in mapjes en zakjes. Ik zeg ‘netjes’ maar zo in de handtas is het toch eigenlijk nog steeds een rommel. Ach, nog steeds veel beter dan alles los, natuurlijk.

Mijn kleine roze Moleskine agenda die niet genoeg loving krijgt wegens een superhandige iPhone agenda … Oeps! De oranje map is de cover van mijn agenda van vorig jaar. De vulling is er uit, maar de map is gebleven en nu prop ik er er bons, uitnodigingen, papieren, e.d. in.

Deze mini-portefeuille van Longchamp is echt het handigste ding ooit, en kocht ik op aanraden van de mama. Het is in feite een kaartenhouder, maar ik gebruik het vaak echt als portefeuille – je kan er namelijk ook briefgeld in kwijt. Past ook goed in mijn clutches om uit te gaan.

handtasx_2

handtasx_1

Aanschouw: mijn mobiele bureau! Mijn iPhone (check hier de cover), mini Moleskine met makkelijk uitscheurbare blaadjes en mijn zelf ontworpen visitekaartjes. De hele handel zit in een een case van – niet lachen! – een extern geheugen. Toen ik mijn iPhone net had, was dit het enige dat ik thuis had liggen dat een beetje bescherming bood. Het bleek perfect, en sindsdien kan ik niet meer zonder. Het werkt gewoon. :)

Tjaaaa … de eerste zon, weetjewel? Dus ik liep die dag blijkbaar met twee zonnebrillen rond in m’n tas. Beide H&M (me, cheap?!) en in beide gevallen zijn de tasjes duurder dan de inhoud, lol!

Die dag kreeg ik een flyer van een kerel die Ginger Love (lees: schuimende gemberthee met citrusvruchten, absoluut delish!) promootte. Dus vandaar. Voorts op de foto: mijn sleutels (jaja, mét AH munt), halfvol pakje zakdoeken (hey, het hooikoorts-seizoen is begonnen), Ushuaïa Vanille deo roller en mijn favo handcrème du jour van L’Occitane.

Dan de interessante dingen: mijn make-up tasjes! Beide zijn van Kipling. De grote bevat random make-up, de kleine dient enkel en alleen voor lippies. Ohja, en het gouden ding is een spiegeltje.

Dit is de inhoud van het kleine zakje. Je ziet een Hello Kitty by H&M spiegeltje, een Kiehl’s lipgloss in Lights on Broadway, een Guerlain Kiss Kiss baby lipstick in 262, DuWop Prime Venom lipprimer (de beste!), Shu Uemura lipstick in Or 581 (artikel), M.A.C. limited edition Lipglass in Strange Potion, Chanel Rouge Coco in 08 La Pausa en Chanel Rouge Coco Shine in 67 Deauville (artikel).

En dan natuurlijk de inhoud van de grote make-up tas. Een paar random haarspulletjes, een pakje kauwgom en staaltjes dagcrème (Chanel Hydramax Plus)  just in case. Ik had ook een minitube 8 Hour Cream mee (artikel), een Labello, limited edition Juicy Tube (artikel), mijn favoriete Estée Lauder lipstick (artikel), M.A.C. Marquise’d uit de Wonder Woman collectie, drie mini O.P.I. flesjes (Flower to Flower, Flit a Bit, Ali’s Big Break), een Chanel Quad in Mystic Eyes, Benefit Creaseless Cream Shadow in Birthday Suit, M.A.C. Cream Color Base in Virgin Isle, bruin oogpotlood met glitters van Sisley, M.A.C. oogpotlood in het nude I get no Kick, Urban Decay 24/7 potlood in Zero, de Ici Paris XL lippenseel in huls, de M.A.C. lip primer.

Wat me opvalt is dat ik die dag blijkbaar geen poeder en geen parfum mee had. Ik wist niet dat ik dat ooit niet bij heb!

Meer Joliette

35 Comments

 • 4 jaar ago

  Leuk artikel!

 • katrien
  6 jaar ago

  ammai, gij neemt wel vaal make-up mee seg :p

 • 7 jaar ago

  Ja! :) De Marc cover is anti-slip en beschermt de achterkant, maar niet het touch-screen. Aangezien mijn handtas steeds zo vol is, en ik mijn iPhone liefst onbeschadigd hou, steek ik hem in een hardcovertasje. Handig en veilig.

 • 7 jaar ago

  Een iPhone in een cover in een cover?

 • natalie
  7 jaar ago

  Heartshaped sunnies zijn de beste :)

 • 7 jaar ago

  Zo netjes georganiseerd allemaal! :-)

 • 7 jaar ago

  En ik vond het tof jou te ontmoeten! :)

 • 7 jaar ago

  Lol! Yeeeyyy… ;D

 • 7 jaar ago

  Wow, jij sleept echt wel veel mee :p
  En ik dacht dat ik al veel meesleepte…

 • 7 jaar ago

  jij bent heel netjes hoor :D

 • 7 jaar ago

  Wat veel spullen in je tas

 • 7 jaar ago

  Superleuke post, en alles zit zo netjes opgeborgen, Handig om alles snel terug te vinden in een grotere tas!!

 • 7 jaar ago

  leuke tas ;)

 • kelly
  7 jaar ago

  Jeeeeetje Lisha, wat zit er veel in haha ;)
  Wel leuk, als die zakjes en boekjes enzo!
  En een AH munt!!!
  Nu hoor je er past ECHT bij! :P

 • 7 jaar ago

  Ik dacht dat ik veel meenam in mijn handtas, maar dit artikel stelt mij toch wat gerust ;)

  Het was leuk je gisteren eens te ontmoeten.
  Tot morgen,
  Hanne aka Imelda :)

 • 7 jaar ago

  Mooie tas en leuke spulletjes! :D

 • 7 jaar ago

  Wat sleep je veel mee zeg, maar wat je allemaal mee sleept zijn wel prachtige dingen!

 • 7 jaar ago

  Jeutje wat sleep jij veel mee zeg!

 • 7 jaar ago

  Leuke spulletjes en mooie handtas heb je :D

 • 7 jaar ago

  Wauw handig om jou als vriendin mee te hebben ergens ;)

 • 7 jaar ago

  Jij sleept wel lekker veel mee haha!
  Toch ben ik nu nogsteeds wel nieuwschierig naar je makeup collectie haha!

 • Britta
  7 jaar ago

  Bij mij zijn het enkel lipproducten die ik mee zeul maar die evenaren wel de grootte van jouw collectie, dan ben ik dus toch niet de enige die dat allemaal meesleurt ;)

 • 7 jaar ago

  wow! super veel zeg XD

 • En dan dacht ik dat ik veel meezeulde :)
  Wel leuk dat alles zo netjes georganiseerd zit, me likey!

 • 7 jaar ago

  Leuk artikeltje weer hoor! en wat heb je veel make-up bij je hihihi ik probeer altijd zo min mogelijk mee te nemen. Ik heb die roze kleine moleskine ook :)

 • 7 jaar ago

  Super leuk artikel!! Leuk om te zien! Maar damn wat neem je veel mee!!

 • 7 jaar ago

  Amaai, best wel veel zeg. Ik dacht dat ik al veel meesleurde !

 • 7 jaar ago

  Wowie, wat sleep je veel mee haha. Wel mooie spulletjes allemaal! :)

 • 7 jaar ago

  Amai, jij sleept veel mee! Wel leuk om zo eens te zien wat er in jouw tas zit :)

 • 7 jaar ago

  Hà! Dit laat ik aan mijn hele vriendenkring zien! Zij beweren namelijk dat IK veel meesleur… Wrong! :yey:
  Superfijne items trouwens, en zo ordelijk volgens de hoeveelheid! :)

 • 7 jaar ago

  OMG: loop jij niet scheef? alles is fraai van kleur en je hebt schitterende dingen die je dag in dag uit meezeult

 • 7 jaar ago

  Haha, leuk artikel! Je neemt echt wel heel veel mee :D

 • 7 jaar ago

  En ik dacht dat ik veel meesleurde :)

 • 7 jaar ago

  Die tas is super mooi! jij sleept wel heel veel mee:p

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close