Wat zit er in mijn handtas? (juni ’11)

Wat zit er in mijn handtas? (juni ’11)

Wat zit er in mijn handtas? (juni ’11)

In maart liet ik jullie zien wat ik zoal meezeul in mijn handtas. Nu, de basics veranderen haast nooit, maar de beauty shizzle? Ha! Bijna elke dag heb ik wat anders bij. Het leek me dus wel grappig om gewoon at random mijn tas te openen, de cosmetica er uit te halen en op de foto te zetten. Dus vandaag een eerlijk artikeltje over welk beauty spul ik mee had gisteren.

foto boven All M.A.C. lippies! Dazzleglass in Hi Falutin’, lipstick in Marquise D’, Hue en Tiger Tiger. Oh, en een oud H&M spiegeltje om het allemaal netjes aan te brengen.

Allemaal nude. Saai, hé? Moet nodig een oranje lipstick in m’n tas stoppen ofzo …

Sanex Dermo Repair deo-roller, Heathcote & Ivory handcrème, Louis Widmer mini tube zonnebescherming, The Body Shop total energy pulse point balm, Kruidvat desinfecterende handgel, Ici Paris XL travelflacon met daarin D&G La Roue de la Fortune

14 Comments

 • 7 jaar ago

  Ik heb nooit zo heel erg veel beautyproducten mee in mijn tas, hooguit een handcrème en een lipproduct :)

 • 7 jaar ago

  Mooie lipproductjes!!

 • 7 jaar ago

  Love the lippies :-)

 • 7 jaar ago

  leuk om te zien :D

 • Laura
  7 jaar ago

  Vergeleken met jou zit er niks in mijn handtas haha. Bij mij zit er een pout polish van sleek, een flesje nagellak voor tijdens de studie en een handcrème. Er zitten eigenlijk vooral fashion spullen in zoals armbandjes, ringen, oorbellen, sjaaltjes en een topje :)

 • 7 jaar ago

  Mooie lipsticks allemaal hoor! Vind het niet erg dat het allemaal nude is hoor, daar hou ik wel van ^^

 • 7 jaar ago

  ooh wat veel lipproducten:D maar hoe vaak gebruik je die? ( dat heb ik toch altijd latijd verschillende lipglossen en sticks in mijn tas of broekzak maar gebruik het amper:))

  • 7 jaar ago

   De hele dag door, eigenlijk. Heb altijd wel iets op mijn lippen.

 • 7 jaar ago

  Ik opende vorige week m’n handtas, omdat ik al mijn dagelijkse producten aan het fotograferen was en er zaten 27 lipproducten in m’n tas. Ik schrok er toch serieus van. :P En euh, die pulse point balm van TBS, is dat nog steeds een aanradertje? Heb hem al enkele keren in m’n handen gehad, maar telkens schrikte de prijs me nog een beetje af.

  • 7 jaar ago

   Ik vind hem wel fijn! Gebruik hem voor extra concentratie, een mentale opfrisser of bij een (emotioneel) dipje.

   En shit, 27 lipproducten?! Whah! :D

 • 7 jaar ago

  Leuke spulletjes :) Ik heb ook vooral lipproducten in me tas zitten.

 • 7 jaar ago

  Leuk om te zien :) Die handgel van Kruidvat heb ik ook! Maar lipsticks heb ik meestal niet bij :)

 • 7 jaar ago

  Ohh wat een mooie producten;D

 • 7 jaar ago

  Hahah wat veel beautyproducten!! Meestal neem ik qua beauty alleen een lippenbalsem, lipgloss en deo mee.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close