Wat zijn jouw favoriete M.A.C. oogschaduws?

Wat zijn jouw favoriete M.A.C. oogschaduws?

Wat zijn jouw favoriete M.A.C. oogschaduws?

Dit is de bescheiden inhoud van mijn M.A.C. 15 palette. Die met de big ass pan is Naked Lunch duidelijk mijn favoriet, ik gebruik hem zowat elke dag. Daaronder heb je Vex, Satin Taupe, Nocturnelle en Sumptuous Olive. Op de tweede rij Expensive Pink, Vanilla, Beautiful Iris en Cobalt. Tenslotte Trax en Aqua.

Daarnaast heb ik ook nog het Burmese Beauty palette uit de Fabulous Felines collectie. Dat palette gebruik ik eigenlijk heel vaak. Vooral de kleuren Prized en Burmese Beauty gebruik ik momenteel bijna dagelijks, maar ik probeer ze tegelijkertijd een beetje te sparen omdat ze L.E. waren. Zo jammer!

Dan zijn er nog Sand and Sun en Shimmermoss uit de To The Beach collectie. Die gebruik ik niet zo vaak, niet omdat ik ze niet fijn vind maar omdat ik steeds vergeet dat ik ze heb. Ik blijf steeds naar mijn palette grijpen.

Mijn favo kleurtjes tot nu toe zijn (in volgorde van favoriteitigheid, haha) Naked Lunch, TraxBurmese Beauty, Satin Taupe, Vanilla en Cobalt.

Wat zijn jouw favoriete M.A.C. oogschaduw kleuren?

15 Comments

 • annabelle
  6 jaar ago

  Mijn favoriete kleurtjes zijn satin taupe en orb. Orb is een huidskleurige kleur iets lichter perfect voor alles :)

 • 7 jaar ago

  ik zou echt niet kunnen kiezen!

 • Laetitia
  7 jaar ago

  OMG!
  Ik hou van al jouw kleuren!♥
  Ik heb er 3+ een MAC 15 palette <3
  Ik wil er natuurlijk nog veel meer!
  Ik heb nu; Swish,moon's reflection & aquadisiac :)

 • 7 jaar ago

  Ik ben waarschijnlijk de enige in beautyland die geen oogschaduw van mac heeft! Ik weet het, heel bad dus ik ga er snel één aanschaffen. Ik denk dat ik ga voor satin taupe :) Maar sumptous olive en trax zien er ook erg goed uit! Haha misschien toch maar meer dan 1 :lol:

 • Kelly
  7 jaar ago

  Ik heb 2 MAC oogschaduws, Bronze en Blanc Type, en die gebruik ik ook echt ELKE dag.

 • 7 jaar ago

  Ik moet toch echt eens aan de MAC palette ;) Heb nu al enkele oogschaduws van MAC en heb zo het idee dat die zich snel gaan uitbreiden… ;)

 • 7 jaar ago

  Mijn favoriet is zonder twijfel Shale :love: hij past bij zoveel verschillende looks en andere kleuren :)
  Hoe lang heb je eigenlijk gedaan om zo’n pan te krijgen? :uh: Ik heb nog nooit een glimp van een pan opgevangen bij mijn oogschaduws :oeps:

  • 7 jaar ago

   Ehm … een paar maanden? Ik denk dat ik nogal kwistig ben met mijn schaduws want heb er wel een aantal met pan. Maar maar één MACje.

 • 7 jaar ago

  naked lunch ziet er mooi uit!! Mijn favorieten zijn All That Glitters, Satin Taupe en Grand entrance!

 • 7 jaar ago

  Ikk heb absoluut niets van MAC, shame on me :)

 • 7 jaar ago

  Mijn favorieten mac oogschaduw is Grain! Je hoort echt bijna niks over deze kleur, maar hij is zo mooi nude. Love it!

  • 7 jaar ago

   Die heb ik toevallig nog vast gehad afgelopen zaterdag. Hele mooie gouden nude kleur!

 • Lore
  7 jaar ago

  Bij mij zijn All that Glitters en satin taupe mijn favoriet. Naked lunch ga ik binnenkort ook halen, lijkt me echt heel mooi!

 • 7 jaar ago

  Mooie collectie! Bij mij Naked Lunch, Satin Taupe, Gleam en Flip :)

 • 7 jaar ago

  Fijne favorieten, heb er ook enkele! En Naked Lunch is ook diegene die bij mij de pan raakt :)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close