Want it: Prada Candy

Ik hou van parfums – understatement van de dag – en op dit moment ben ik helemaal head over heels verliefd op Prada Candy. Wat een héérlijke geur! Het is een elegante, delicate mix van benzoin, karamel en muskus. Hij blendt mooi met mijn huid en heeft een subtiele zoete sillage. Het poederige (dé trend qua parfums, atm) geeft Candy iets unieks, en lichtjes vintage.
Op dit moment ben ik op een parfum-no-buy, maar shit, ik wil gewoon naar de dichtsbijzijnde Ici Paris XL rennen en een flacon gaan halen! Heb alleen maar een staaltje liggen thuis ennuh … dat is op, nu. #lovesit

ENGLISH

It would be an understatement to say that I like perfumes. I simply adore the stuff. Can not live without. That phrase in my profile stating “I fall in love with perfume” is to be taken quite literally. And my infatuation du jour? Prada Candy!
It is a very delicate, powdery scent of caramel & benzoin. With a rich touch of musk. To die for, I tell you! I have developed this obsession for sweet scents (adoring my signature scent Flowerbomb, wishlist material Eau Duelle de Dyptique and Love by Killian, just to name a few) and Candy is just … utter perfection.
But – ah, the ever so fearsome ‘but’ – I am currently on a perfume no-buy. Willing to break it for a bottle of this fragrance, though. So … shall I?

Meer Joliette

12 Comments

 • Siska
  6 jaar ago

  Ik wil hem graag eens uittesten. Van waar heb je dat staaltje?

 • 6 jaar ago

  :love: Ik wil ‘m ook! Heerlijke parfum!

 • 6 jaar ago

  me want it too

 • 6 jaar ago

  Ik heb ‘m hier ook liggen, maar ik vind ‘m helemaal niet lekker :( Hij heeft zo’n cheap drogisterijparfumondertoontje!

 • 6 jaar ago

  Zeker! Vooral omdat ze écht Engels zijn, en geen pure 1 op 1-vertalingen, ze hebben zo echt hun eigen stijltje^^

 • 6 jaar ago

  Oh, haha! Dus ze zijn ok?

 • 6 jaar ago

  Wil hem nu ook hebben!

 • 6 jaar ago

  Sounds yum! Moet maar effe ruiken in de winkel!

 • 6 jaar ago

  Ik ben er wel heel nieuwsgierig naar, klinkt goed!

 • 6 jaar ago

  Ik wil hem ook, hij is ZO lekker!

 • 6 jaar ago

  Idd, deze staat ook op mijn wishlist! – die overigens veel te lang wordt…

 • 6 jaar ago

  Sinds je ook in het Engels schrijft, lees ik alleen die Engelstalige stukjes nog :D Het geurtje klinkt (? ) echt heel lekker!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close