Want it: Clinique Chubby Stick

Clinique-2010-Chubby-Stick

Clinique komt in 2011 met een grappig nieuw product waar ik helemaal vrolijk van word. Romige textuur, sexy satin finish, natuurlijke kleur én hydratatie? Yes Please! Schrijf hem alvast op je wishlist, deze Chubby Stick.

De Chubby Stick is een getint lippenbalsempotlood – net iets leuker dan de typische knijptube en sponsapplicator. Of het ook zo handig is? Ik vermoed van wel. Ondertussen ben ik helemaal fan van tinted lipconditioners, maar die zitten meestal in zo’n onhandig potje waardoor je d’r steeds met je vinger in moet. En zo’n potlood, tja … lekker makkelijk binnen de lijntjes kleuren, zo! :lol:

Clinique-2010-Chubby-Stick-moisturizing-lip-color

De Chubby Stick is onde randere geformuleerd met shea- en mangoboter, jojoba olie en anti-oxidanten. Hij zal beschikbaar zijn in 6 kleuren: Mega Melon, Whopping Watermelon, Super Strawberry, Chunk cherry, Graped-Up en Whole Lotta Honey. Kleuren, zei ik, want de producten van Clinique zijn parfumvrij. Dus of er smaakjes aan te pas komen betwijfel ik ten zeerste …

De Chubby Stick wordt verwacht tegen januari 2011. Prijs: €19.
b r o n n e n: Pink Melon, Chic Profile

Meer Joliette

18 Comments

 • Deborah
  7 jaar ago

  Hebbbbennn!!!

 • 7 jaar ago

  Like it!

 • 7 jaar ago

  Ligt hij al in de winkels ?!!

 • 7 jaar ago

  Haha, goede vraag – absoluut geen idee. Als ik er eentje op de kop tik komt er wel een review en dan zal ik dat ook vermelden. :yes: :)

 • 7 jaar ago

  Leuke tips, thx! Ik ga dit weekend eens kijken in de Kruidvat. Ik wil echt zo’n potlood dinkje!

 • 7 jaar ago

  me wantsss!!

 • 7 jaar ago

  Yes, please!

 • 7 jaar ago

  Wat een toeval!! Ik heb deze vandaag gekocht!! EN hij is SUPER moisturizng!! echt geweldig!

 • 7 jaar ago

  Dat ziet er leuk uit! En inderdaad hygiënischer dan telkens met je vinger in een potje te moeten gaan :)

 • 7 jaar ago

  Ziet er goed uit.
  Maar hoe krijg je het eruit moet je het omhoog draaien of…?

 • Caro
  7 jaar ago

  essence heeft ook zo van die potloden:) die vind ik wel handig en leuk ( waarnschijnlijk niet zo hydraterend en longlasting als deze maar toch) en een stukje goedkoper :)

 • 7 jaar ago

  Oeh, me wants! Ik ben zo’n sucker voor dingetjes die ik nog nooit geprobeerd heb.

 • 7 jaar ago

  Lijken mij echt super handig en cute!

 • 7 jaar ago

  Die lijken me zeker heel handig en fijn. Mooie kleurtjes! :love:

 • 7 jaar ago

  Lijken me leuke dingetjes :D Vooral die middelste roze ^^

 • 7 jaar ago

  Lijkt me heel handig maar ik vind Clinique een beetje overpriced voor wat ze bieden.

 • Kim
  7 jaar ago

  Die zou ik wel kopen denk ik!

 • 7 jaar ago

  die wil ik absoluut hebben!! vooral die bovenste! :)

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close