Menu & Search

Viva Glam! Cyndi (swatch)

Gisteren waren Nini & ik wat gaan shoppen in ’t stad (Antwerpen) en hoewel ik niet van plan was veel te kopen heb ik toch weer aardig wat dingen buit gemaakt … 😊  Soit. Eén van de dingen die absoluut wél op m’n wishlist stonden – helemaal bovenaan, in feite – was de M.A.C. Viva Glam! lipstick van dit jaar in de kleur Cyndi.

Het bleek de perfecte kleur voor zowel Nini (warme ondertoon) als voor mijzelf (koude ondertoon) en bij ons beiden staat hij natuurlijk maar toch fel. Heel fijn en een lipstick die ik al te graag elke dag zou dragen.

signed Cindy

De verpakking is lekker glam met rode accenten die je er telkens aan herinneren dat het een stick on a mission is : de volledige opbrengst gaat naar het M.A.C. AIDS fonds. De handtekening van Cyndi Lauper is een leuke extra – het zorgt in ieder geval voor een grappige verpakking. (Let vooral op het hartje en peace teken – lief!) Niet dat ik een hamsteraar ben, maar het doosje zoals gewoonlijk stante pede de vuilnisbak in? Hmmm … nog niet direct, eigenlijk.

In het echt nét iets feller …

Je vindt M.A.C. in Antwerpen @ Schrijnwerkersstraat 21-23. Check voor meer adressen in België even mijn pagina met verkoopadressen (hierzo).

Welke heb/wil jij : Cyndi of Gaga?

18 Comments

 1. 12 jaar ago

  prachtige kleur!
  .-= – Mijn laatste post : Mijn impressie over de Spring Colour Forecast collectie =-.

 2. 12 jaar ago

  Vandaag heb ik ze beide bekeken bij de MAC counter. De kleur van Cyndi leek me ook het mooist, maar ik durfde het nog niet aan. Misschien een keertje op laten brengen, hij is toch wel mooi :)

  xx

 3. 12 jaar ago

  ik wil ze allebei! :D

 4. Sara
  12 jaar ago

  Mooie kleur! Zo op de foto, lijkt hij best draagbaar toch. Ik moet nodig weer eens naar de mac, maar heb een no-buy maandje om volgende maand in London flink te kunnen shoppen!

 5. 12 jaar ago

  Oeh, hele mooie kleur :)
  .-= – Mijn laatste post : MAC Pret à Papier =-.

 6. 12 jaar ago

  Hee! die heb ik gisteren ook gekocht! :D
  mooi hé?

  • 12 jaar ago

   Kan me al helemaal voorstellen dat dit een mooie kleur is voor jou :)

 7. 12 jaar ago

  Cyndi! Maar waarschijnlijk is die al uitverkocht, de volgende keer dat ik de MAC counter bezoek… =(

  • 12 jaar ago

   Hij blijft een heel jaar te koop – dus geen paniek als hij er nu even niet is komt hij wss snel terug binnen ;D

   • 12 jaar ago

    Echt? Wat leuk!(:

 8. 12 jaar ago

  Hij staat je prachtig meis! :-)

 9. 12 jaar ago

  Mooi kleurtje, maar mij iets te heftig, hihi! :yey:

 10. 12 jaar ago

  Héél mooie kleur!

 11. 12 jaar ago

  oh wow deze is ook mooi !
  mooie kleur

 12. 12 jaar ago

  ziet er echt goed uit!

 13. 12 jaar ago

  Hij is mooooooi :love: Perfecte roodtint eigenlijk :)

  • 12 jaar ago

   :yes: everyday red! Me loves :love: