Menu & Search

Vinyl gloss & lip stains done right (met YSL)

Glossy lippen in intense kleuren die zich niet laten intimideren door een glaasje champagne en assorti hapjes, noch de geest geven bij een uitgebreide sessie feestelijk tafelen? Het bestaat.


Glossy lippen in intense kleuren die zich niet laten intimideren door een glaasje champagne en assorti hapjes, noch de geest geven bij een uitgebreide sessie feestelijk tafelen? Het bestaat. Met deze stel ik jullie graag de bijzonder fijne YSL Vérnis à Lévres  Vinyl Cream voor. De release van deze glossy lipsticks/stains (ok, hoe steek je deze lippie in één hokje?) was vorig jaar, en ik heb er toen niet over geschreven want #badblogger.

img_9259

Ben ik de enige die aan YSL Opium (het parfum) denkt bij deze verpakking?

Ondertussen heb ik ze een jaar kunnen testen en pak ik regelmatig naar de kleur Rose Happening (een zacht, peachy roze) voor dinner dates, Rouge Remix (romig koraalrood) in de zomer en mijn absolute liefde: Burgundy Vibes. Niet dat je ooit een excuus nodig hebt voor een beetje added drama – all the world’s a stage, enzo – maar er is, met het duistere winterlicht en de naderende feestdagen, amper een beter moment dan nu voor diepbordeaux lippen met vinylgloss. Te combineren met een gepoederde huid en strakke eyeliner, zoals Cara Delevigne in de promo campagne:

yslpromopics

img_9256

De bijzondere soortement van lepel-achtige sponsapplicator maakt aanbrengen makkelijk, al raad ik je aan om de Vinyl Cream een paar keer aan te brengen enkele dagen op voorhand, om te oefenen. Eens aangebracht, dringt het pigment namelijk in de bovenste huidlaag wat zorgt voor de stain. Buiten de lijntjes kleuren is dus géén optie. ;)

De puntige applicator werd specifiek ontworpen om een zeer grafische cupidoboog te tekenen. Druk de punt aan elke zijde van de boog om de vorm te benadrukken. Met de vlakke zijde van de applicator gaat u vanaf de mondhoeken over het lipoppervlak. Dit is een efficiënte techniek om een precies en professioneel resultaat te krijgen.” – Lloyd Simmonds, Artistiek Directeur make-up YSL Beauté

Het product heeft een hele lightweight feel en voelt boterzacht aan op de lippen, eerder als een balsem dan een gloss, maar ziet er allesbehalve comfy uit: dit is een powerlipstick, mesdames! Echt, zo’n ongelooflijk glamgehalte… *-* Toch is dit een enorm gemakkelijke lipproduct. Om aan te brengen, om te dragen, je hoeft het eigenlijk niet meer bij te werken, … feestmateriaal, quoi.

swatches

yslvinyl_swatches

in de parfumerie
€35

Save

Save

Save

Save

2 Comments

  1. 4 jaar ago

    Oeh ze zien er erg mooi uit!

    • 4 jaar ago

      Thx, Teddy! :) Steven vind ze ook heel mooi als ik ze draag. Echt hele fijne lippies.