Video: Hoe ik mijn nagels lak.

Dit filmpje heb ik alweer een tijdje geleden – vlak na London – opgenomen, maar nooit wat mee gedaan. Naar aanleiding van de reacties op het artikel van eerder leek het me toch wel tof om jullie te laten meekijken naar hoe ik mijn manicure doe, en dus ook hoe ik mijn nagels lak. Ja, er zijn stappen die ik oversla, zoals een nagelbadje (daar worden mijn nagels alleen maar zwakker van), mijn nagelriemen naar achter duwen (ze zitten altijd perfect, lucky me) ennn ik doe natuurlijk niet altijd de hele she-bang, soms haal ik mijn oude kleur er zelfs niet af en lak ik er zwart over – ha! #lazybum

Dus voila. Hopelijk hebben jullie er wat aan. :) Voor de rest geldt: practice makes perfect!

P.S. Dat ding van met een penseeltje + nagellakremover de randen van de lak hertekenen heb ik van Lacquerized. Life-changing tip, Michèle! <3

Meer Joliette

13 Comments

 • 6 jaar ago

  Leuk en handig filmpje! :)

 • 6 jaar ago

  Leuk filmpje! Alleen het bijtekenen lukt mij nooit zo goed omdat m’n nagelriemen niet meewerken! :(

 • 6 jaar ago

  Ik gebruik een cheapo lippenseel met plastiek handvat. Een houten handvat is vaak geverfd, wat een knoeiboel wordt met de dissolvant. De afgeronde haren van het penseel maken het ‘tekenen’ makkelijker dan rechte haren, imo. Ohja, en dierenharen werken makkelijker dan faux. :)

 • Ivy
  6 jaar ago

  Welk kwastje gebruik je voor jouw geheime trucje? Is het een eyeliner of een lipkwastje? Dat wil ik zeker ook eens uitproberen.

 • 6 jaar ago

  Leuk filmpje en muziek ! Ik heb onlangs Orly bonder besteld omdat ik er zulke positieve dingen over gehoord had. Ben benieuwd.

 • 6 jaar ago

  Oh jou nagels zien er gezond en sterk uit! Dit filmpje was wel eens leuk om te bekijken ;)

 • 6 jaar ago

  Super leuk gedaan! Je moet dit eens vaker doen! :)

 • 6 jaar ago

  Zo’n leuk filmpje! Heel handige truc met het kwastje, die ga ik zeker ook eens proberen :)

 • 6 jaar ago

  Ohh wat een mooie kleur, i love it! Echt die kleur is gewoon super :D en een heel erg leuk filmpje;D

 • 6 jaar ago

  Zo doe ik het ook :D.
  Heel handig met zo’n kwastje

 • 6 jaar ago

  Leuk om jouw maniet van lakken te zien! Ik dor het iets anders, maar ik heb gelnagels dus het gaat ook veel makkelijker vind ik..

 • 6 jaar ago

  Ik had hem gister stiekem al gezien op youtube,
  maar zoals jij het doet doe ik het ook!

 • 6 jaar ago

  Leuk muziekje! Dat cleanen van de randjes is idd een handige manier ^^

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close