Video: Een paar summer(-in-the-city)-proof make-up tips

Video: Een paar summer(-in-the-city)-proof make-up tips

Video: Een paar summer(-in-the-city)-proof make-up tips

Of ik niet nog eens een filmpje wilde doen. Wel, vandaag mijn derde video, waarin tips deel voor make-up met deze warme hete zomerdagen. Ook wel datgene waarin ik veel te vaak ‘zalig’ zeg en mijn haar er naar goede oude gewoonte 70% van de tijd vreemd bijligt. Whoop-dee-do, filmpjes! *kuch* Maar goed. Genoeg gewaarschuwd? Can you handle it? Hier komt het:

16 Comments

 • 5 jaar ago

  LOVE de filmpjes. En als über make-up prutser zeg ik: WE WANT TUTORIALS! ‘Cause you always look so pretty.

 • 5 jaar ago

  Geweldig filmpje! Ik vind het super om je bezig te horen. Ik vind filmpjes meestal “gemaakt” omdat het niet zo simpel is om tegen een camera te zitten praten maar jij doet dat echt goed. :-)
  Er zitten trouwens een aantal producten tussen die ik zeker eens ga uitproberen.

 • 5 jaar ago

  Die Effaclar K moet ik dus ook eens halen, voor als ik eens een vervelende pukkel krijg :)

 • 5 jaar ago

  Grappig om je bezig te horen, das toch altijd anders dan iemand zijn schrijfsels lezen.

 • You’re very welcome XD

 • 5 jaar ago

  effaclar is écht goed!!!

  grappig filmpke ook!!!

  http://www.mamajulesbrussels.blogspot.com

 • 5 jaar ago

  Leuk filmpje!

 • 5 jaar ago

  Hoe schattig zijde gij seg :) leuk filmpje!!

  • 5 jaar ago

   En hoe lief zijde gij? (Thx! :3)

 • 5 jaar ago

  Ah, heel erg leuk filmpje. Moet je echt vaker doen! Handig ook!

 • 5 jaar ago

  zalig accent ;)

 • 5 jaar ago

  Zalig en keileuk! Hihi!
  Weer een “gezellig” (don’t ask me why, maar je geeft me een gezellig gevoel ofzo. :?: ) & leuk filmpje Lisha!

 • 5 jaar ago

  Love je filmpjes Ish! Maar dat wist je al :D
  Dat zit wel goed met je camera. Als het je echt stoort kun je nog altijd een foto van je swatch in je filmpje editen. Nieuwe ideetjes voor videos heb ik niet echt, maar ik vind maandelijks je favo producten in een video wel leuk? :-)
  xo

  • 5 jaar ago

   ’t Is door jouw tweet dat ik terug in mijn hoofd zat met een filmpje.

 • Veroniek
  5 jaar ago

  Superleuk! Moet je echt vaker doen, en je niets aantrekken van die camera!

 • Carmen
  5 jaar ago

  Heel leuke video’s en toffe producten :luv:

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close