Victoria’s Secret Fragrance Mist in Vanilla Lace

Victoria’s Secret Fragrance Mist in Vanilla Lace

Victoria’s Secret Fragrance Mist in Vanilla Lace

De befaamde Victoria’s Secret Fragrance Mists stonden al eeuwen op mijn shoplist voor New York, kwam ik ze laatst gewoon keihard tegen in de afroshop waar ik m’n nieuwe pot Palmer’s Cocoa Butter Formula ging shoppen. (Jinny’s in de Dambruggestraat @ Antwerpen, vlakbij het Centraal Station. Noteer dit adresje trouwens ook voor o.a. Queen Helene, Sleek en St. Ives) WHOOP! Naast Mists vind je er ook de lotions in coördinerende geuren. Alles voor €11,95/flacon. Ik nam één Mist mee. De winkel is vlakbij voor mij, weetjewel, dus ik dacht: als ik het fijn spul vind kan ik later nog steeds een hele voorraad komen inslaan.

Ennn dat staat op de planning, want … I like! De geur (vanille + muskus) is niet bijzonder, gewoon lekker basic als een grijze sweater om thuis aan te trekken bij het wassen/bloggen/cocoonen enzo. Het fijne zit ‘em in het feit dat het parfum lang blijft. Ik had verwacht dat het na een uurtje vervlogen zou zijn. Wel, think again! Ik draag hem graag voor het slapengaan, nadat ik mijn Palmer’s heb gebruikt. Mijn beddenlakens geuren nu heerlijk naar Vanilla Lace.

Echt fijn spul. Sowieso een cheapo alternatief voor parfum. Er bestaan ook heel flowery Mists, dus binnenkort even checken. Wel opletten in de zomer, want er zit veel alcohol in.

21 Comments

 • Denise
  6 jaar ago

  Oooooh hoe cool is dat! Thanks voor de tip!!

 • daisy
  6 jaar ago

  Ik was vorige week gegaan maar bij mij was de vrouw achter de kassa niet echt vriendelijk ;s wou gewoon eens vragen of het bij jou ook zo was?;p

 • 6 jaar ago

  Ben volgende week in Antwerpen.. SO paying Jinny’s a visit! =)

 • 6 jaar ago

  Haha ik schrok ook méga hard toen ik Victoria’s Secret mists & body lotions in de rekken van de afroshop zag staan! Ik maakte een gilletje in mijn hoofd toen, hihi! Gotta luuuv Antwerp :luv:

 • 6 jaar ago

  Volgens mij moet ik ook is een bezoekje brengen aan dat winkeltje! :-)

 • Eveline
  6 jaar ago

  Misschien stomme vraag: maar hoe herken je zo’n afroshop? :)
  Dan kan ik eens gaan kijken of deze producten aanwezig zijn in het Gentse.

 • 6 jaar ago

  Jeeeej! Nu nog eens in Antwerpen geraken ik zoek dat winkeltje op!

 • 6 jaar ago

  Wat goed dat ze dat gewoon hebben! Ga ik zeker onthouden de volgende keer dat ik naar Antwerpen ga :)

 • 6 jaar ago

  Klinkt lekker! Dat winkeltje gaat op de lijst voor vrijdag a.s., dagje shoppen in Antwerpen! :D

 • 6 jaar ago

  Deze zijn idd fijn voor thuis, heb er ook een paar liggen in van die heerlijke VS geuren !

 • 6 jaar ago

  De volgende keer dat ik in Antwerpen ben ga ik zeker eens naar deze winkel kijken, I looooove VS!

 • 6 jaar ago

  leuke naam :) klinkt zo mysterieus

 • 6 jaar ago

  Vanille en musk? Goddelijk lijkt hij me ^^

 • 6 jaar ago

  Ik ben hier zo nieuwsgierig naar! Maar hier kan je dat niet kopen :P

 • 6 jaar ago

  Klinkt goed! Ik noteer het adresje alvast voor een volgende shoptrip naar Antwerpen :yey:

 • 6 jaar ago

  Ik houd van deze body mists! ik heb zelf de geur Amber Romance en Strawberry Champagne. i looove.

 • 6 jaar ago

  Ik heb de spray in de geur Love Spell, deze bevalt mij erg goed. Op eBay is hij ook te bestellen btw. Zo’n huge bottle gaat ook extreem lang mee!

 • 6 jaar ago

  Woahhh, vet dat je die gewoon in Belgenland kan kopen!
  Bij ons helaas alleen maar bij Schiphol, maar dan volgens mij niet eens de make-up etc. :(

 • 6 jaar ago

  Sleek ook al??? Schatten op zolder :D

 • Jessica
  6 jaar ago

  Lijkt me zalig!
  Jammer dat ik daar totaal niet in de buurt woon.

 • 6 jaar ago

  Ooh, interessant! Ga ik zeker eens checken volgende keer ik in ’t Stad ben!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close