Vandaag: M.A.C. Viva Glam x Lady Gaga II

Vandaag: M.A.C. Viva Glam x Lady Gaga II

Vandaag: M.A.C. Viva Glam x Lady Gaga II

vivaglamgaga

Vandaag ligt de nieuwe Viva Glam lipstick van Lady Gaga in de Belgische én Nederlandse M.A.C. stores. Vorig jaar kwam mother monster met bubbelgumroze lippies, nu gaat ze voor ultra-nude. De Viva Glam Gaga II wordt beschreven als een licht, warm beige en heeft een ‘amplified’ finish. Heel erg nude, maar dat maakt smokey eyes dan weer plots héél draagbaar voor overdag …

De lipstick en -gloss kosten €17,50. Dat bedrag gaat integraal (!) naar het M.A.C. AIDS Fund.

9 Comments

 • Yv
  7 jaar ago

  Gaga rocks. Maar bruin is niet echt mijn ding, heb liever een koraal of roze tint. Deze sla ik over..

 • 7 jaar ago

  Ik ga ook nog even kijken hoe de kleur nu eigenlijk irl is, en indien niet te bruin, zal ik hem zeker kopen.

 • 7 jaar ago

  Nice!

 • 7 jaar ago

  Die “bril” kan echt niet *-*

  Moet zeggen.. ik heb swatches gezien, maar de ene zijn donkerder/bruiner dan andere..en weet het nog steeds niet of ik em nou wil hebben of niet. Toch maar even zelf swatchen.

 • 7 jaar ago

  hij is te bruin voor mij

 • 7 jaar ago

  Deze nude lipstick ziet er echt mooi uit :D

 • Lauren
  7 jaar ago

  Was jij vandaag in Antwerpen aan het rondlopen? En had een vriendin van u beige hakken en een rolling stones vest aan? Zo ja, heb ik u gezien en anders hebt ge een dubbelganger :)

  • 7 jaar ago

   Nee, dat was ik niet… Cool, een dubbelgangster! ;)

 • 7 jaar ago

  Ik heb een swatch gezien en nu weet ik het zeker…die wil ik!!!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close