Vandaag: M.A.C. Surf, Baby!

Surf’s up! M.A.C. komt vandaag met z’n zomercollectie ‘Surf, Baby!‘en die waait als een frisse wind door cosmeticaland. Verpakkingen geïnspireerd op surfplanken, bronzer sticks, UV-bescherming voor de lippen met een tintje … I like! De gehele collectie is vakantie-proof, quoi.

Mijn favoriete lipglass (Strange Potion) en soon-to-be favoriete blush (My Paradise) zijn present!

Wat staat er op jouw shoplist?

Meer Joliette

9 Comments

 • 6 jaar ago

  De blush ziet er heel mooi uit, maar verder vind ik alle verpakkingen net iets te geel (A)

 • 6 jaar ago

  ziet er mij super uit!

 • Cindy
  6 jaar ago

  Ik wil graag Hibiscus lipstick, My Paradise cheek powder Blue Noon powerpoint pencil, Surf USA e/s en Strange Potion l/g. Maar ik kan maandag pas gaan dus ik zie wel wat er over is bij de pro store/bijenkorf. Ik ga ze sowieso niet allemaal kopen maar ik ben bang dat Hibiscus en My Paradise maandag al op is en die staan bovenaan mijn lijst :(

 • 6 jaar ago

  Ik wil zooo graag de Surf Usa e/s !

 • 6 jaar ago

  Ik heb de Skinsheen Bronzer Stick getest en die is super fijn, het maakt me nieuwsgierig naar de rest :luv: Ik vind de blush en de pigment stacks super mooi… :love:

 • 6 jaar ago

  Ik oook, haha! Balen hé. Die gaat ZO uitverkocht zijn! Heb gelukkig iemand die hem voor me wil gaan halen.

 • Awel, ik ga nu vertrekken! Ik wil de koraalrode lipstich en de blush.

 • 6 jaar ago

  Helaaas, geen MAC in de buurt :(

 • 6 jaar ago

  Die blush <3 maar helaas moet ik werken en kan ik net niet tot daar rennen tijdens mijn pauze :(

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close