Vandaag: M.A.C. Fall Colour Collection ’11 – purple preview

Vandaag: M.A.C. Fall Colour Collection ’11 – purple preview

Vandaag ligt de Cindy Sherman Fall Colour Collection 2011 in de M.A.C. stores. De promofoto’s zijn misschien knap gedaan, maarrrr ik vind ze lelijk. Dus publiceer ze niet. Ha! #censuur De producten in deze collectie lijken me dan weer wél helemaal bijzonder. Nog even een snelle preview van ’n paar paarse spullen uit de collectie.
Misschien zijn er al enkelen onder jullie die me beter kennen en weten dat ik een haat/liefde verhouding heb met die kleur. Zelf draag ik haast nooit paars. Dus toen ik deze dinkjes kreeg dacht ik hooghartig: “Errr … I don’t think so!” Maar hey, het spul moet getest dus ik speelde er een beetje mee ennuh, tja, werd verliefd.

de producten

Eye Shadow in Shock-a-Holic, Lipstick in Violetta, Chromatic Pencil in Rich Purple

Chromatic Pencil in Rich Purple, Eye Shadow in Shock-a-Holic

swatches

Eye Shadow in Shock-a-Holic, Chromatic Pencil in Rich Purple, Lipstick in Violetta

L O V E

Eye Shadow in Shock-a-Holic

Bij het swatchen op mijn hand, leek deze oogschaduw me teleurstellend saai en de kwaliteit gewoon slecht. Toen bracht ik hem aan op mijn ooglid en oh dear, instant liefde! Vavavoom paars dat – al zeg ik het zelf – me heel mooi staat. Let wel: deze Shock-a-Holic is poederig en stroef, dus niet de makkelijkste schaduw om mee te werken in die zin dat hij verschrikkelijk moeilijk blendt. Aan de andere kant is hij goed op te bouwen, dus je kan er veel kanten mee op. Ik draag hem het liefst zo: een paar laagjes voor in-your-face kleur. Het perfécte paars, nee?

Chromatic Pencil in Rich Purple

Oogpotloden, ik onderschat ze steeds. Maar ze zijn handig en leuk om mee te werken! Deze Rich Purple is echt heerlijk. De pigmentatie is super, de textuur spot-on en de kleur is mooi én makkelijk te combineren. Zo heb ik hem al een paar keer gebruikt om een taupe ooglook op te leuken voor ’s avonds, en dat blijkt een prima combinatie. En paars blijft een hele mooie kleur voor bruine ogen …

P.S. Voor deze look gebruikte ik een Paint Pot in Bare Study als basis, Shock-a-Holic op het bewegende ooglid, een beetje Cloudburst (Heatherette collectie) in de crease, Vanilla als highlighter en Rich Purple op de wimperranden. De mascara is de Zoom Fast Black Lash. (Oh en geen foundation, maar de Garnier BB Cream. Waarover later een review.)

L I K E

Lipstick in Violetta

Hier is een kleur die ik nooit zelf gekozen zou hebben. Paarse lipstick. Hoewel ik de kleur geswatched op mijn hand THE pretty vind, leek hij me niet bijster geschikt voor op mijn lippen. Maar kijk. Ik vind hem eigenlijk nog wel leuk! De textuur is smooth en lightweight, de formule licht verzorgend en droogt absoluut niet uit. Hij blijft ook gewoon erg lang zitten. Deze kleur is geschikt voor Yours Truly, maar lijkt me echt bijzonder mooi bij een donkere tot heel donkere huid.

Deze L.E. spullen zijn vanaf vandaag dus te vinden bij de M.A.C. store.


Meer Joliette

21 Comments

 • 6 jaar ago

  Thx! :)

 • 6 jaar ago

  Ik heb die lipstick ook. Mooi kleurtje. Hij staat je ook waanzinnig mooi!

 • 6 jaar ago

  Het is even wennen, maar ik vind dat paars alsmaar leuker. Staat je eigenlijk wel goed hoor!

 • 6 jaar ago

  oh wauw! die oogschaduwkleur!!!

 • 6 jaar ago

  Bedankt, Samira. :) <3

 • 6 jaar ago

  Thx. D’r zitten roze shimmers in, maar die zijn niet opvallend eens aangebracht. Hij heeft de looks én de feel (het blend-probleem) van een matte oogschaduw.

 • 6 jaar ago

  Staat je allebei heel mooi. Is die oogschaduw mat?

 • 6 jaar ago

  Die lipstick, I liiike. No, loooove. :luv: :luv: :luv:

 • 6 jaar ago

  Die lipstick staat je juist super leuk :D

 • 6 jaar ago

  de oogschaduw en het potloodje vind ik heel mooi!
  de lipstick is dan weer iets minder mijn smaak, al staat het je wel heel goed :)

 • Maaike
  6 jaar ago

  Love the eyelook! Dat paars op je lippen euhm .. minder. Zie je veel liever met rood!

 • 6 jaar ago

  Ik hou van paarse tinten, wat mooi zeg!

 • 6 jaar ago

  Mooie look!

 • 6 jaar ago

  WAUW echt heel mooi en hoe jij ze op foto brengt is gewoonweg prachtig!

 • 6 jaar ago

  OMG die lippenstift <3

 • 6 jaar ago

  Paars is zo’n mooi kleur, de ooglook staat dan ook echt goed bij de kleur van je ogen en haar evenals de lipstick. Mooi hoor!

 • 6 jaar ago

  De paarse oogschaduw is echt een prachtige kleur voor bruine ogen ! :love:

 • 6 jaar ago

  Die lipstick vindt ik echt prachtig ^^

 • 6 jaar ago

  ik vind paarse lipstick echt super mooi :D

 • 6 jaar ago

  Mooie hoor dat paars! Ik hou er wel van :)

 • 6 jaar ago

  Wauw supermooie kleuren die je heel mooi staan! Je lippen zijn ook tof!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close