Menu & Search
Valentijntjes

Valentijntjes

valentijnwishlist1

Single, aan het daten, verloofd of getrouwd, Valentijn moet gevierd worden en wat is er leuker dan cadeautjes geven – aan uw lief, uzelf of de mensen die u graag ziet – op de dag van de liefde. Een beetje inspiratie!

[korra_icon icon=”heart”] Dior Poison Girl, de nieuwe flanker van de Dior gourmand klassieker door François Demachy. Rode rozen en vanille ontworpen om te dragen op nachtelijke club escapades… – €99/50ml bij de parfumerie [korra_icon icon=”heart”] Geek girls, aanschouw: de Ringly, een ring die via ledlichtjes en vibraties in morse doorgeeft welke (liefdes)berichten er binnen komen op uw iPhone. Oldschool, high-tech, whatev, de correcte omschrijving is ‘wishlisted’. – $195, on-line [korra_icon icon=”heart”] Een juweel dat gewoon mooi is – en very much so – is deze armband uit de FAUX/real x &Other Stories collab. – €45, &Other Stories [korra_icon icon=”heart”] Nog een samenwerking om verliefd op te worden: make-up brand MUD x Superfox. Geen boyfriend sweater? Geen zorgen! ‘In make-up we trust’, ‘Make-up your Mind’, ‘Lipstick Lover’ en andere leukse prints houden jou wel warm. – €35 en €55, on-line [korra_icon icon=”heart”] O.P.I. nagellakjes zijn an sich al redelijk tot zeer onweer-

staanbaar, maar wie kan nee zeggen tegen de überkawaii Hello Kitty collectie. Van ‘Just Friends’ (witroze) tot ‘Spoken From the Heart’ (poppy roze), een manicure voor elke staat van uw relatie… – €14,95, on-line [korra_icon icon=”heart”] Op 13 februari liggen de M.A.C. Velvetease lippotloden in de winkel. Niet toevallig, quoi. Of ze de perfecte dinner date zijn, valt  nog uit te testen, maar ‘Just My Type’ (fuchsia) en ‘Just Add Romance’ (perfect rood) doen mijn hart alvast sneller slaan. [korra_icon icon=”heart”] Te laat voor Valentijn, maar ik zocht gewoon een goed excuus om dit te delen! De zondagochtend doorbrengen met het product van uw liefde, uw kleine zus, nichtje of inner kid: elke reden is goed om naar Kinepolis te huppelen voor de vertoning van de Disney klassiekers in de versie van toen wij klein waren: Belle en het Beest (21/2), Pocahontas (17/4) en De Kleine Zeemermin. Telkens om 10u.

 

Save

4 Comments

 1. 6 jaar ago

  @ Peggy Timmermans : Echt ehhh! Die ene die jij gisteren aan had tijdens de make-up sesh is zo tof. Ben echter verliefd op die ‘Lipstick Lover’ sweater maar hij is al uitverkocht op de webshop. Mih!

  @ Kiss & Make-up : Ik ga ook wel eens kijken in de winkel naar de verschillende kleurtjes dank ik… <3

  @ Manon : I know, ik heb de vraag "Heb ik écht nog een roze nagellak nodig?" al vakkundig genegeerd en overboord gegooid.

 2. 6 jaar ago

  Die opi lakken zien er schattig uit

 3. 6 jaar ago

  Ik heb het Velvetease Pencil in Anything Goes, echt een topper.

 4. 6 jaar ago

  Those sweaters! <3 <3 <3