Menu & Search

Urban Decay 24/7 + Grindhouse

Liefde voor de 24/7 oogpotloden van Urban Decay. Ik leerde ‘Perversion’ kennen in New York, maar eens thuis … drama! Nothing but love for the Urban Decay 24/7 eye pencils. I met ‘Perversion’ in New York, but when home … the drama unfolded .

Begrijp me niet verkeerd, de 24/7 potloden zijn heel zacht en romig en gepigmenteerd, brengen zalig aan én blijven goed zitten. Da’s een dikke vette WIN! in mijn boekje. ‘Perversion‘ is een waterproof zwarter-dan-zwart dat al mijn andere oogpotloden zonder mededogen linea recta naar de reservebank stuurde. Omdat hij zo lekker wegtekent heb ik hem heel vaak geslepen. Met de verkeerde (lees: oud, stomp, CRAPtastic) slijper. Dus er bleef in no time enkel nog een stompje over en de punt was nooit handig. Meh. </3
Het reddingsplan bestond uit twee delen: 1) een nieuwe Perversion + 2) de matching slijper ‘Grindhouse‘ (jawel, lieve lezer, een slijper met een eigen naam) zien te scoren. Tijdens een tripje over de Nederlandse grens werd dit een groot succes. Vier potloden en de slijper rijker kan ik weer fijn make-uppen en slijpen dat het een lieve lust is. Two thumbs up voor deze spullen.

Don’t get me wrong, the 24/7 eye pencils are creamy, smooth and superpigmented, apply like a dream and stay in place like they ought to. So that’s a big fat WIN! in my book. ‘Perversion‘ is a waterproof blacker-than-black liner that, at its appearance in my stash, sent all the other eye pencils to the bench. Because of its nearly-fluid smoothness, I had to sharpen Perversion often. And I did so (a little too often) with an awfully craptastic, old and dull sharpener. BAD idea, ‘cause in no time little remained of my dear pencil. Meh. </3
The rescue plan constisted of two steps: 1) to go get an new Perversion + 2) score the matching sharpener ‘Grindhouse‘. At which I succeeded during a trip to Holland. I’ve got four 24/7 pencils now and I use them every day. Love these!  

Zalig potlood + slechte slijper = vroegtijdige dood van mijn favoriet …
Super pencil + crappy sharpener = early death of a favorite …

Reddingsplan: geslaagd!
Rescue mission: accomplished!

1999, Crash, Perversion

Grindhouse in actie
Grindhouse in action

verkrijbaar available
@ Sephora Nederland

prijs price
€19 voor het potlood for the eye pencil
€? voor de slijper for the sharpener 

23 Comments

 1. Wow!
  Die kleuren zien erg heel erg mooi uit.
  Ik ga deze zeker eens checken.

 2. 9 jaar ago

  Ik wil de UD potloden nog altijd eens proberen. Hoor er zo veel goede verhalen over!

 3. Ivy
  9 jaar ago

  Grindhouse is ook mijn redding voor het slijpen van oogpotloden! Vreemd dat er zoveel verschil zit in slijpers :).

 4. 9 jaar ago

  Wel jammer dat er nog ALTIJD geen Sephora in Antwerpen (of BE) is… Zoveel goeie producten dat ze hebben :(

  • Chiara
   9 jaar ago

   My thoughts exactly :(

  • 9 jaar ago

   Echt eh! :(

 5. 9 jaar ago

  1999 en Crash zijn echt mooie kleuren zeg!

 6. 9 jaar ago

  1999 is heel erg mooi! <3

 7. 9 jaar ago

  Wat een prachtige kleuren, loves it! xoxo

 8. 9 jaar ago

  Wel jammer, maar gelukkig zijn ze redelijk goed!

 9. Joke
  9 jaar ago

  OMG, nog een extra reden om naar Sephora te gaan. Die potloden zijn echt wauw van kleur! MUSTHAVE. Misschien toch maar eens meedoen met de lotto ofzo.
  Sephora please come to Belgium.

  En zo als altijd: geweldige post!

  xo

  Joke

 10. 9 jaar ago

  De pigmentatie van die potloden zijn idd amazing! Goed van de slijper tip, mss moet ik het me ook eens aanschaffen :). Pretty pics btw girl!!

 11. 9 jaar ago

  Ahaaa ik vroeg mij al af hoe je die potloden moest slijpen ^^

 12. 9 jaar ago

  Wauw, die twee andere kleuren zijn the pretty!

 13. 9 jaar ago

  Die potloden wil ik nog steeds heel graag proberen, ze lijken me super fijn!

 14. 9 jaar ago

  Oh, ik houd van de 24/7 glide on pencils! Gelukkig heb je ‘m nog kunnen redden! ;-)

 15. 9 jaar ago

  Ze zien er super goed uit!

 16. 9 jaar ago

  Ik vind dit echt heel fijne oogpotloden : )

 17. Chiara
  9 jaar ago

  Wow die andere 2 kleuren zijn geweldig! Toch jammer dat we UD niet in België hebben, hé :( Ik heb Perversion ook, maar ik ben stiekem meer fan van de MUFE Aqua liners ;-) Perversion wil op mijn waterlijn wel nog eens gaan migreren :(

 18. 9 jaar ago

  Urban Decay heeft zulke mooie producten. Deze zijn ook erg fijn.

 19. 9 jaar ago

  mooie kleurtjes :)

 20. 9 jaar ago

  Eindelijk! Ik zoek al een tijdje een slijper die zijn werk wel goed doet. Vreemd genoeg niet zo makkelijk te vinden. Deze komt dus op het lijstje als ik nog eens naar Sephora teen.

 21. Dat is wel heel erg balen, goed dat je het toch nog hebt kunnen redden :) ik heb ze nog nooit geprobeerd maar ben wel erg benieuwd :)